2020-07-04 02:03

IOHANNIS: „Prezența în număr mare la vot, esențială pentru a avea o Românie fără PSD!”

 |  10:42
IOHANNIS: „Prezența în număr mare la vot, esențială pentru a avea o Românie fără PSD!”

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, într-un mesaj transmis pe Facebook, că adevărata schimbare în România vine prin votul tuturor românilor care cred în „democraţie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare şi normalitate" şi că "prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD".

„Miza alegerilor prezidenţiale este foarte mare - prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăţi care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală şi corectă", a scris şeful statului, care candidează pentru un nou mandat.

El mai afirmă că, în calitatea de şef al statului, a folosit toate instrumentele democratice şi constituţionale „pentru a bloca PSD".

„Prin intervenţiile mele, prin implicarea voastră continuă şi prin votul dat pe 26 mai am reuşit să menţinem România pe drumul său pro-european şi democratic. Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă - în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor şi cu care să relansăm România, cu o bună guvernare şi cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!", a mai transmis Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-12Parerea ta...

CETATEAN
12 Oct 2019

Cumetre faci afaceri si discuti externe . Pe muteste . Nu dai un comunicat al rezultatelor si intilnirilor . Vino si da comunicate la televizor . In fata natiuni
CORECTITUDINEA
12 Oct 2019

Nici măcar nu se vede semne de oboseala pe fata Președintelui Johannis.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz