2019-11-12 23:52

Iohannis pune la PUNCT PSD: ”Un mod cinic și IRESPONSABIL de a face politică”

 |  13:49
Iohannis pune la PUNCT PSD: ”Un mod cinic și IRESPONSABIL de a face politică”

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, în discursul susținut la summitul PPE de la București, eveniment în cadrul căruia se lansează candidații PNL la alegerile europarlamentare. PSD a îmbrăcat haina falsului patriotism, are un mod cinic și iresponsabil de a face politică, a spus șeful statului, acuzându-i pe social-democrați că induc oamenilor teama în Uniunea Europeană.

Șeful statului a încurajat PNL despre care a spus că trebuie să le explice oamenilor că li se refuză beneficiile aparteneței la UE din cauza unei guvernări care a eșuat. „Este un moment cu o profundă valență civică, viitorul Europei trebuie decis de voința oamenilor. Absenteismul înseamnă să le permitem altora să hotărască în locul nostru. Votul e cea mai bună formă de sancțiune la discursul populist, demagogic, care a devenit virulent și în Europa, și la noi”, a mai spus Iohannis.Cele mai importante declarații ale președintelui:

Mă bucur nespus de mult și sunt emționat să vă revăd în număr atât de mare și sunt foarte emotionat Atmosferă excelentă, oameni hotărâți cu prieteni buni. Ce ne trebuie mai mult? Ne trebuie votul românilor și-l vom avea. Această întâlnire e una foarte specială, fiindcă ne pregătim de europarlamentare și în această ecuație recunosc că sunt foarte bucuros să-l avem alături de noi pe candidatul PPE pentru Comisia Europeană Lupta pentru o Europă mai bună e lupta noastră Noi încă ne amintim ce înseamnă dictatura mediocrității care ține la putere un grup de priviligiați ai momentului. Europarlamentare sunt mult mai importante decât anii trecuți. Europa nu se poate întoarce în timp. Îmi doresc ca summitul de la Sibiu să reprezinte un reper. PPE are capacitatea de a juca în continuare rolul de principală forță politică vizionară. Ca România să conteze este vital să avem o puternică reprezentare în cea mai puternică familie europeană. PNL are o vocație europeană și tradiția apărării democrației Dragi liberali, nu uitați niciun moment prețioasa moștenire pe care ați primit-o Dacă veți fi hotărâți, de partea democrației și statului de drept, dacă le veți explica oamenilor câte beneficii li se refuză din cauza eșecului guvernării, oamenii vor fi alături de voi. Oamenii sunt cei care se află în centrul construcției europene, iar instituțiile au misiunea de a fi în slujba oamenilor. Este un moment cu o profundă valență civică, viitorul Europei trebuie decis de voința oamenilor. Absenteismul înseamnă să le permitem altora să hotărască în locul nostru. Votul e cea mai bună formă de sancțiune la discursul populist, demagogic, care a devenit virulent și în Europa, și la noi PSD a îmbrăcat haina falsului patriotism, inducând oamenilor teama în Europa. Este modul pesedist cinic și iresponsabil de a face politică. A fi bun român și patriot nu înseamnă să fii în antiteză cu Bruxellesul.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

@PUTEREA
16 Mar 2019

Nu exista administrator care sa-l opreasca pe anonimul bolnav care zilnic jigneste INSTITUTIA PREZIDENTIALA SI PRESEDINTELE ROMANIEI. VA ESTE AFECTATA SIMBRIA DIN BANI PUBLICI DATA DE DICTATOR ?
ANONIM
16 Mar 2019

Cotloane ?scarba nazista Ce astepti de la johannis Ce crezi ca iti pune el in traista ?El are interesele lui de individ tradator de tara Crezi ca este plin de patriotism si nu mai poate el de romani Esti intr o continua transa mosule daca inca nu ti ai dat seama ce reprezinta insul si pe cine slujeste el TREZESTE TE ....!
@ CUCUVEAUA..
17 Mar 2019

Acest coprofag care il injura zilnic pe presedinte isi primeste simbria dupa numarul de injuraturi. Din asta traieste acest gunoi uman. Dictatorul ii plateste dupa nr. de invective adresate presedintelui. Asemenea viermi stârnesc uneori chiar un sentiment de mila. Si ''PUTEREA'' II PERMITE IN NUMELE LIBERTATII DE EXPRIMARE. ORICUM , SFÂRȘITUL CIUMEI ROSII ESTE APROAPE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray