2020-04-07 10:07

Iohannis, RĂSPUNS final pentru Dăncilă: ”Nu poate exista nicio dezbatere”

 |  16:54
Iohannis, RĂSPUNS final pentru Dăncilă: ”Nu poate exista nicio dezbatere”

Președintele Klaus Iohannis a respins ferm marți, într-o postare pe Facebook, o eventuală dezbatere cu Viorica Dăncilă în turul doi al prezidențialelor, susținând că ”nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.

Șeful statului a precizat că va dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă.

”Dragi români,

Împreună am reușit să ținem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituțiile statului. Și doar împreună vom reuși să câștigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-ați acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveți în mine. Dar Președintele nu poate reconstrui singur o țară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!” transmite președintele IOhannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

ION STOICA
12 Noi 2019

Eu votez cu Mutu de la PSD. La ce e bun mutul de la Cotroceni?
JOHANNIS îNVINGăTOR
12 Noi 2019

Fiola, dată afară de Dăncilă după ce Manda a spus despre ea că e proastă! Si lucrurile se leagă; MAI sa desecretizeze, pana saptamana viitoare, toate documentele legate de evenimentele din 10 august 2018 din Piata Victoriei. Priveste ! Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. ”Nu poate exista nicio dezbatere”
JORJ
12 Noi 2019

Domnul de mai sus e de la Secu (ordin pe unitate). Nu stiu ce cred altii despre Werner, dar eu i-am pus porecla mutul!
NEGRO
12 Noi 2019

Nu sunt de acord cu domnul Johannis. Staful lui de campanie nu-l sfatuieste bine. Trebuie sa participe la o confruntare directa cu Dancila, altminteri da senzatia ca fuge de la intalnire. Sfidarea oricarui tip de adversar prin refuzul confruntarii directe este o dovada clara de slabiciune. Orice complex de superioritate are la baza o racila comportamentala (deci un complex de inferioritate). Or o asemenea persoana nu mai merita sa continue a fi presedintele Romaniei. Nadajduiesc, totusi, ca oamenii platiti sa-l sfatuiasca pe candidatul la prezidentiale sa-si inteleaga rolul si sa nu-i sfideze prin aceasta atitudine pe romanii insisi.
OVIDIU
13 Noi 2019

Nu este vorba de o confruntare intre cei doi, intelectualiceste este imposibil sa te cobori la nivelul doamnei Dancila. Insa este vorba ca Presedintele sa-si faca macar o dare de seama referitoare la cei 5 ani de mandat ce au trecut , sa ne spuna si noua daca isi va lua trei ani de vacanta sau numai doi si cu privire la viitorul mandat ce intentioneaza sa faca, ca de acordat sanse PSD-ului ne-am cam saturat. De asemenea de sloganul Jos PSD suntem satui, acum are Guvernul pe care si l-a dorit. Functia este de presedinte al Romaniei si nu de presedinte al aplaudacilor personali. Sa nu uite ca aroganta l-a distrus pe Nastase cand se credea mare si tare.
ANONYMOUS
13 Noi 2019

Vai de el asta presedinte capsoman ! Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VETA
16 Noi 2019

Cei care va doriti o dezbatere insistati de pomana----D_K KLAUS [[actualul presedinte a facut destule dezbateri cu dancila pina acum insa pentru dancila a fost important ceace zicea dragnea nu d-l klaus , si era vorba de rominia nu de gruparea mafiota din psd-l vioricai, Sunt sigura ca stiti insa va plac birfele si va satisfac minciunile ca asa-i omul----- LA CUR CA HORNUL____proverb pop[ular,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine