2020-01-26 02:42

Iohannis reacționează la refuzul PSD de a merge la consultări

 |  22:36
Iohannis reacționează la refuzul PSD de a merge la consultări

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti seara, referitor la refuzul PSD si al ALDE de a participa la consultarile pe care le-a convocat pentru miercuri, la Cotroceni, cu partidele care au intrat in Parlament, ca atitudinea celor doua formatiuni este "pur si simplu nepoliticoasa".

Intrebat de jurnalisti cum raspunde fata de decizia PSD si ALDE de a nu participa la consultarile de la Cotroceni, cele doua partide invocand faptul ca invitatia sefului statului a fost facuta in baza unui articol din Constitutie interpretat gresit, Iohannis a replicat zambind: "A fost interpretat foarte corect"."Este o atitudine pur si simplu nepoliticoasa. Nu-mi dau seama ce vor dori sa obtina, dar cred ca gresesc", a mai spus Iohannis cu privire la decizia celor doua partide, inainte de a participa la un eveniment organizat la Catedrala Sf. Iosif din Capitala.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-13Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Dec 2016

MOFTUROSII PSD IN CEL MAI PROBABIL CAZ O SA OBTINA ALEGERI ANTICIPATE..........PTR CA AU UN TUPEU MULT PREA MARE PENTRU 40 LA SUTA DIN 39LA SUTA DIN VOTURI.............ADICA MAI EXACT 15LA SUTA DIN TOTALUL DE ALEGATORI AU VOTAT P-S-D............DACA PARTIDELE ASTEA PENIBILE AR FI VENIT CU OAMENI CREDIBILI,ACEST P-S-D ERA UN MIC LIMBRIC IN OPOZITIE...............DAR P-S-D A PROFITAT DE SCARBA OAMENILOR CARE NU AU VRUT SA VOTEZE....ALEGERILE AR TREBUI REPETATE.IAR OPOZITIA LA P-S-D SA CREEZE O COALITIE ANTI-MAFIA...CU CARE SA CANDIDEZE.......FARA NICIUN FEL DE PENALI CIOCIOLINE SI BEIZADELE.........POPORUL LE-A DAT O PALMA.......AR TREBUI SA-SI DEA SI EI CATE O PALMA...SA INTELEAGA CA NU POTI CASTIGA ALEGERILE CU OAMENI COMPROMISI...PSD IN SCHIMB ARE UN GRUP DE COMPLICI FANATICI CARE-I VOR VOTA PTR CA SOARTA LOR E LEGATA OMBILICAL DE MAFIA PSD INCA DE DINAINTE DE 1989(SISTEMUL TICALOSIT TURNATORII PROFITORII ETCETERA) CONCLUZIA E TRAGICA.....PESTE 60LA SUTA DIN ALEGATORI NU SUNT REPREZENTATI DE NIMENI IN PARLAMENT,IAR VOINTA LOR ESTE IGNORATA >>>SUNTEM CONDUSI DE NISTE MAFIOTI MINORITARI FOARTE PENALI SI TICALOSI..MULTI DINTRE EI VINOVATI DE CRIME SI ALTE INFRACTIUNI GRAVE INCEPAND CU 1989 SI INCA NEPEDEPSITI
TOT EU
14 Dec 2016

Despre groful de werner... ...numai multa căldură îi doresc ...
HAZNAUA VARANULUI
14 Dec 2016

ACEST "TOT EU" E DE FAPT VOCEA MAFIEI UN FEL DE HAZNA VARANISTA ONLINE.....SI-AR DORI UN GUVERN DE JEFUITORI CU BOTURILE PLINE DE SANGE.....EVENTUAL CONDUS DE GELU VOICAN-MITRALIERA BRUCAN SI COMPLICII DIN 22DECEMBRIE1989..IZMENARII MINERII ETCETERA
ANONIM
14 Dec 2016

Considerati totusi ca despre conceptul "democratiei participative si reprezentative" se poate spune ca promoveaza un parlament format pe masura votului si nu un parlament format din redistribuiri "politice" , adaugandu-se unei "compozitii parlamentare votata si procentele celor care nu au mers sa isi exprime votul ?
ANONIM
14 Dec 2016

Vi se pare rotusi firesc ,deci, ca parlamentarii sa fie atatia cati sunt votati si nu atatia cat au legiferat ei sa fie in parlament ?
ANONIM
14 Dec 2016

Considerati totusi ca mandatele parlamentare obtinute ca urmare a redistribuirii "procentelor" alagatorilor cu drept de vot, care nu au votat, sa fie contestate la Curtea Constitutionala ?
GEORGETA
14 Dec 2016

AM MERS SI EU LA VOT DUMINICA,PE LA 19.30.PE STRADA,GRUPURI DE TINERI. MA GINDESC CA MERG LA VOT SI MA BUCUR.BUCURIA MI-A FOST DE SCURTA DURATA.TINERII SE DUCEAU LA MEGA MALL. STRADA CU SECTIA DE VOTARE ANIMATA ,DAR IN 15-20 DE MINUTE CIT M-AM DUS SI INTORS, AM VAZUT NUMAI OAMENI PESTE 50 DE ANI.SI NE MAI INTREBAM CUM DE TOT CISTIGA PSD CU TOATA GASCA LOR DE PENALI.EDUCATIA INCLUSIV CEA CIVICA IN MARE PARTE EU AM INVATAT-O IN SCOALA.ACUM CIND INVATAMINTUL ESTE PRAF ,CINE SA-I MAI INVETE ?AM AJUNS LA CONCLUZIA CA POPORUL ROMAN ESTE IN ULTIMI 26 DE ANI MASOCHIST SI DACA SE VA CONTINUA ASA NU MAI AVEM NICI O SPERANTA. DORMITI IN PACE DRAGILOR! CIND VA VETI TREZI NU O SA MAI AVETI NICI CHILOTI PE VOI.
BORDELUL DIN PARTIDE
14 Dec 2016

VREM IN ROMANIA CAT MAI MULTE CURVE LA GURU-BIVOLARU...SI MANELISTI CARE SA VOTEZE PSD....RESTUL PLECATI DIN ROMANIA,CA VA CONFISCAM NOI CASELE SI TOT CE AVETI,SAU VA IMPUSCAM EVENTUAL NISTE MINERIADE PATRIOTICE CU INTERESUL NATIONAL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine