2019-10-16 20:43

Iohannis REFUZĂ să convoace CSAT pe tema rectificării bugetare

 |  18:05
Iohannis REFUZĂ să convoace CSAT pe tema rectificării bugetare

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificării bugetare făcute de Guvern prin care se diminuează bugetele SRI, STS, SPP şi SIE. În schimb, Administraţia Prezidenţială informează că documentul a fost trimis documentul pentru analiză la instituţiile direct implicate în rectificarea bugetară.

"Ca urmare a scrisorii ministrului finanţelor publice, transmisã Secretariatului Consiliului Suprem de Apărare a Țării in data de 14 august a.c., referitoare la propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, Secretariatul CSAT a transmis documentul pentru analiză şi punct de vedere, până la data de 17 august a.c., instituţiilor direct vizate de rectificarea bugetară, respectiv: Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază și Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

În prezent, Secretariatul CSAT întreprinde diligențele necesare în vederea obținerii acordului individual al membrilor Consiliului pentru emiterea unei hotărâri de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării referitoare la propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018", precizează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

VETA
21 Aug 2018

STATI PROST CU FINANTELE< PESEDILOR?????!!!!!UNDE_)S BANII???? VRETI RECTIFICARI??????HALAL GUVERN!!!!!!!
D IOHANNIS!
21 Aug 2018

Daca cineva din cei de la guvernare va pati ceva ,(nu ca sa fie ucis) Daca va fi macar zgariat ,sa stii ca o vei pati rau de tot omule !
@VETA
22 Aug 2018

Te fure grija ca nu mai are bani STERPII țării....HAI SICTIR.....MUY BIEN
@VETA
22 Aug 2018

Te f.te grija ca nu mai are bani STERPUL țării....HAI SICTIR.....MUY BIEN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray