2019-07-21 14:37

Iohannis: Retragerea OUG și demiterea chinuită a unui ministru, prea puțin. Alegeri anticipate, prea mult

 |  13:05
Iohannis: Retragerea OUG și demiterea chinuită a unui ministru, prea puțin. Alegeri anticipate, prea mult

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că retragerea OUG 13 și eventual "demiterea chinuită a unui ministru" este prea puțin pentru ieșirea din impasul în care se găseşte ţara. Totodată, şeful statului afirmă că alegerile anticipate în acest moment ar fi deja “prea mult”.

"Ce facem dragilor? Care sunt soluțiile care este marja de manevră pentru a ieși din acest impas? Retragerea OUG 13 și eventual demiterea chinuită a unui ministru este cu certitudine prea puțin. Alegeri anticipate, însă, sunt în această fază prea mult. Asta este marja de manevră. Cine trebuie să vină cu soluția? Păi în mod natural cel care a venit cu problema — PSD", a spus șeful statului, în plenul Parlamentului.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-07

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Tăriceanu: Ce a făcut Iohannis în Parlament este inacceptabil

Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul

SFIDARE: Pentru că preşedintele s-a dus la Guvern, miniştrii nu-l ascultă în Parlament

Iohannis: “Prima grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor”. Parlamentarii PSD au părăsit sala
Parerea ta...

NESIMțIRE
07 Feb 2017

Curios,de când stai singur în București se pare că și-a schimbat preferințele !!! EU NU SUNT DRAG ,PTR TINE.!!!
NESIMțIRE
07 Feb 2017

Curios,de când sta singur în București se pare că și-a schimbat preferințele !!! EU NU SUNT DRAG ,PTR TINE.!!!
200.000. LEI TEAPA
07 Feb 2017

Salariul Minim Brut (1.12.2017) 1250 LEI / 1450 LEI ( 21.2.2017) = 160 / 137,93 Salarii Pensia Medie (1.9.2016 ) 930 LEI = 215 PENSII MEDII CIVILE OARE CEI CARE TIPA LA COTROCENI SUNT GRADATI? Fiecare demnitar al Romaniei o sa ia un mizilic de 200.000. LEI fara sa raspunda .... cine oare o sa returneze acei bani? VOI, CIVILII! TREZITI-VA ROMANI, DUMNEZEU V-A DAT CONSTIINTA, MINTE, PUTEREA DE A GANDI COERENT! TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM DEMN si BINE, NU NUMAI GASCA LUI DRAGNEA CARE VA FOLOSESTE, PROSTESTE, MINTE!
ADELA
07 Feb 2017

Nu vrei, ba, guvernul tau? Nu-ti ajunge casele tale? Are minte putina neamtul, cum vorbeste asa gandeste. Penibil.
MăGAR
07 Feb 2017

Cu prostul care n-are școală,te lupți puțin și-ai câștigat . DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA
MăGAR
07 Feb 2017

Cu prostul care n-are școală,te lupți puțin și-ai câștigat . DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA
LEVST.
07 Feb 2017

Deputat PSD condamnat definitiv pentru coruptie: Iohannis, un "penal", sa stea cu poporul lui (...)______-----------______ Idiferent din ce grupare politica face parte, este absurd ca un individ condamnatDEFINITIV PENTRU CORUPTIE, sa mai functioneze in asa pozitie, iar mai-marii tarii sa se faca ca ploua...Cine mi-a mai citit comentariie, stie ca dupa prima luna de la instalarea in postul suprem(presedinte) l-am atact aproape pervers pe acest individ, insa in ultimele zile pare ca incerca sa-si ispaseasca pacatele, in sfarsit, incearca sa faca si el ceva bine...Insa nu va primi credit deplin decat daca va merge pana la cap, se inseala din nou daca pesedeul va renunta la dorinta lor de a instaura legea bunului-plac, mai mult, acum ei dau putin inapoi doar pentru a se regrupa...Singura solutie este terminarea sistemului republican, iar daca Iohannis chiar vrea sa ramana in istorie ca un El Salvador, trebuie sa faca toate aranjamentele pentru revenirea la Monarhie, insa numai cu APORT ENGLEZ la varf, premiza care va rezolva toate problemele tarii, desigur daca se pun in aplicare si celelalte doua puncte majore, arestarea a cel putin 4 MII de politicieni de dupa "89, (judecare nepartinica si fara exces de zel)si confiscarea totala a averilor acestora....La zi, este singura solutie care va da rezultate...Si este singura de peste 26 de ani!
FIULER DRAGNEA
07 Feb 2017

BRAVO BAROSANE , ESTI TARE , AI DREPTATE . AU VENIT LA PUTERE CU HOTI SI SCIRBA , NISTE OLTENI INPUTITI SI BANDITI SI HOTI , A LUI DRAGNEA SOBOLANU
LOTREANU ZAHARIA
12 Feb 2017

Ne am procopsit cu dihania asta penala la carma tarii!! saraca tara dupa un psihopat dictator acum ai un homalau iubitor de copiii Doamne unde am ajuns !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray