2019-12-05 16:29

Iohannis: România va continua să ajute Republica Moldova

 |  18:25
Iohannis: România va continua să ajute Republica Moldova

România va ajuta și în viitor Republica Moldova, a declarat marți președintele Klaus Iohannis, arătând că vor fi continuate toate demersurile începute în sprijinul instituțiilor și autorităților locale din această țară.

"România dorește în continuare să rămână un partener strategic, un partener serios, credibil pentru Republica Moldova. Noi vom continua să ajutăm Republica Moldova și, în acest sens, bineînțeles că vom continua toate demersurile începute pentru a veni în sprijinul instituțiilor din Republica Moldova, în sprijinul autorităților locale din Moldova. Nu avem momentan niciun motiv pentru care să credem că lucrurile se vor schimba fundamental acolo. Pe de altă parte, (...) după părerea noastră, cea mai bună cale de urmat pentru Republica Moldova este calea europeană", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă în urma rezultatului alegerilor prezidențiale din R. Moldova vor fi puse anumite condiții cu privire la fondurile nerambursabile asupra cărora România s-a angajat în cazul Chișinăului.

Președintele Iohannis a fost întrebat și dacă se mai poate schimba ceva în Republica Moldova, având în vedere că Maia Sandu le cere moldovenilor să semneze o petiție pentru declararea ca nule a rezultatelor alegerilor.

"Este o chestiune de politică internă a Moldovei. Eu aștept rezultatul final și cred că moldovenii sunt în stare să dea răspunsuri la aceste solicitări", a afirmat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-15Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2016

MEGA-JAFUL DE DUPA 1989 DIN ROMANIA A FOST FACUT DE O CLICA MAFIOTA MULTI ERAU MAFIOT-OLGARHI DIN REPUBLICA MOLDOVA SI AU AVUT FOARTE MARE SPRIJIN LA VIENA.......DECI CA DE OBICEI MAREA PRETENIE INTRE MAFIA OLIGARILOR.....SI BORDELUL POLITICO-BANCAR DIN VIENA>>>>TOTI CRIMINALII NKVD CARE AU TRAS IN OAMENI DUPA 22DECEMBRIE 1989 AU DEVENIT CAPITALISTII KUSHER DE LA VIENA....AUSTRIECII AU MARE PLACERE SA LUCREZE CU MAFIA......SUNT INCANTATI.....VEZI PERSONAJE PRECUM NAASTASE-MAZARE-SILBERSTEIN-SCHWARTZEMBERG-OPRESCU...............TOTI CU AFACERI MAFIOTE PRIN AUSTRIA...ULTEROR MONACO NISA CIPRU SI DUBAI....FOARTE MULTE AFACERI CU RAKETII "KUSHER" DIN MOLDOVA.....NE MANANCA IN FUND ACUM...VREM SA DAM FOC LA PAIE???....CINEVA SE PARE CA TOT SCARMANA MULTE RAHATURI.....SA-SI TINA RAKETII SI MAFIOTII LA EI ACOLO....SAU DACA ANGELA MERKEL ARE NEVOIE DE EI SA-I CHEME LA BERLIN...SUNT APROAPE BAIETII,AU AFACERI MARI LA VIENA VEZI FLORICA-PESCARIU CU MICROSOFT SI SPALARILE DE BANI...MAFIA KUSHER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray