2019-12-13 15:16

UPDATE. IOHANNIS se întâlnește cu GRINDEANU la COTROCENI

 |  12:26
UPDATE. IOHANNIS se întâlnește cu GRINDEANU la COTROCENI

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte cu șeful Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, care a fost propus pentru funcția de prim ministru de către coaliția majoritară PSD-ALDE.

UPDATE. Întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu, propus de PSD-ALD pentru funcția de premier, s-a încheiat după aproximativ o jumătate de oră de discuții. Este așteptată decizia președintelui.

Grindeanu a ajuns la Palatul Cotroceni puțin înainte de ora 12.00, la care era programată întâlnirea cu șeful statului.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, să se aşteaptă ca şeful statului, Klaus Iohannis, să îl desemneze joi pe Sorin Grindeanu, el arătând că, în caz contrar, PSD şi ALDE vor înţelege „exact” care este „semnalul”.

Preşedintele CJ Timiş Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicaţiilor, este a doua nominalizare făcută de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, după ce preşedintele Iohannis a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-29Parerea ta...

BASESCU
29 Dec 2016

Ce atâta grabă....Este el cumva plătit de noi să presteze ????..... Groful își face de cap ....Cum să comunice el cu iobagii lui ....AROGANTA SI SFIDAREA SUNT CALITATILE LUI .....ASEARA ERA DISPARUT ,AZI A VENIT DUPA ORA 10 LA BIROU ..... RABDARE ...RABDARE ...SA MAI APUCE SLUGA LUI DE BURATINO-. MOCIRLA.SA MAI DEA CATEVA GĂURELE.... DOAR GICA CONTRA ....SA MOARA TOTI IOBAGII LUI .... NESIMTIRE....CALITATEA DE BAZA ...LIPSA DE COMUNICARE TOTALA CU PSD ....SI CRED CA IN SINEA LUI CRAPA DE CIUDA ....
GRINDEANU SLUGA MAFIEI PENALE.
29 Dec 2016

Absolvent al scolii inventate de izmenarul plagiator oprea acest neica nimeni va fi o carpa de sters pantofii pentru lichelele penale care urmaresc jefuirea Romaniei. Europa nu va sta la masa cu o sluga a MAFIEI BOLSEVICE si va fi tratat cu dispret , el reprezentand cel mai corupt partid din Europa(cei mai multi arestati si condamnati ptr.coruptie ) si tot odata partidul care a exportat coruptie la UE prin puscariasul adrian severin.
BASESCU
29 Dec 2016

Dacă zici că grindeanu este așa ..... Atunci ce zici de groful de werner .....Oare la cine a șters pantofii,atunci când groful a vrut sa fie PM...Nu cumva din partea mafiei bolșevice. ???...Când i sa dat fct de ministru,nu a acceptat ....Vroia și vicePM....Și atunci cine la propus ....Nu tot mafia bolșevică? Nu a avut succes pe stânga ,cică s-a dus pe dreapta ...La ppe... ESTE FOARTE VERTICAL SI DEMN ACEST GROF LUTERAN....Chiar nu cumva că nu este ortodox și are părinții afara ,nu a fost desemnat ptr PM ???? Mai gândiți și cu capul vostru ,mai POSTACI ,vânduți ptr câțiva arginti
ANONIM
29 Dec 2016

Cum comentati totusi faptul ca beneficiarul activitatii guvernului Ciolos pare a fi totusi Vasile Dîncu, care ar fi fost inclus si in CNATDCU, probabil pentru a-i proteja pe cei care i-a indrumat sa ajunga "doctori" in ceea ce s-ar pricepe Vasile Dîncu ?
BASESCU
29 Dec 2016

Bună întrebare, Anonim. Oare crezi că s-a hotărât doctoratul la vila din Sinaia?? Și sa serbat cu lăutari ??? Puțin bun-simț Codruța......Hai spune și tu ceva ....De ce ești așa timidă.....Presupun că nu te-au făcut poștă acolo ....Numai 2 la valoarea ta ??? Sau au participat și lăutarii .... Să îți fie de bine ....Înțeleg de ce nu zici nimic.....Nu este politicos să vorbești cu gura plină .....Și sper că ai de unde.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray