2020-08-09 21:18

Iohannis, SEMNAL DE ALARMĂ pentru români: ”PSD amanetează viitorul țării”

 |  20:00
Iohannis, SEMNAL DE ALARMĂ pentru români: ”PSD amanetează viitorul țării”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că PSD "amanetează viitorul ţării" şi este incapabil să ţină ordine în finanţele publice.

"După deja aproape un an şi jumătate de guvernare PSD (...) nu vedem nici drumuri, nici şcoli, nici spitale, nimic. Pe de altă parte, lumea se întreabă totuşi de unde vin aceşti bani pentru anumite creşteri care s-au realizat şi, dacă ne uităm cu atenţie, PSD, în fapt, amanetează viitorul ţării, creşte salarii şi pensii şi neglijează investiţii", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.El a adăugat că PSD este incapabil să ţină ordine în finanţele publice. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07

In legatura cu acest articol...

Iohannis îi cere din nou DEMISIA premierului Dăncilă

Dragnea îl IRONIZEAZĂ pe Iohannis: ”Poate e supărat pe treaba asta cu micii”




Parerea ta...

NUMAI EI?!
07 Mai 2018

PE BUNE?! DAR DIN 90 CE DRACU AȚI FĂCUT?! VOI CU ORDINARUL ĂLA DE LA BNR!!!!! NE-AȚI ÎNDATORAT PÂNĂ LA A ȚÂȘPEA GENERAȚIE FMI-ULUI, BĂNCII MONDIALE, UE, NATO, ETC, ECT.ȘAMD, ȘAMD....IPOCRITULE! M U C L E S!
COPIII ”NOȘTRI”,
07 Mai 2018

VOR FI (dacă nu deja sunt...) AI CELOR DE PESTE HOTARE! IAR PĂRINȚII CARE-AU BĂGAT ÎN EI BANI PT.EDUCAȚIE, ȘCOALĂ, FACULTATE, MASTERAT, LIMBI STRĂINE, ÎI PUN PE TRAMBULINA MULTI-NAȚIONALELOR DIRECT ÎN AFARĂ DE ROMÂNIA! Iar părinții vor rămâne cu buza umflată...săraci și vai de lume, cel mult cu o sumă mică trimisă în țară, și AIA SUPER-IMPOZITATĂ! NEAM DE UCIGAȘI-SINUCIGAȘI...ĂȘTIA SUNTEM! BEM OTRAVĂ DE 28 DE ANI ȘI DORMIM ÎN CRĂCI!
IOHANNIS NAZISTUL HOT
07 Mai 2018

Nu se pune nimeni in genunchi vreau doar sa fac o diferentiere intre cei care muncesc si japitele care nu i lasa si pun bete in roate Dl iohannis vrea sa schimbe iarasi primul ministru ca e de la psd si are el un,, Ciolos ''pregatit cu care sa faca el guvenul
ANONIM
07 Mai 2018

TORTIONAR A FOST ciolos care nu a accesat din fondurile UEdecat zero euro ,Tortionara a fost individa aia PRUNA care a spus ca drepturile romanilor sunt un luxTortionar este Iohannis care a cumparat arme second hand de 4 miliarde de euro luand de la gura copiilor nostri ca sa dea la americani pe niste jafuri acestia si inca multi ca ei sunt tortionari Sicamandolina cel care ataca femeile el fiind efeminat si impotent etc etc
@ROMA
09 Mai 2018

DU TE LA SPITAL CA AI CEVA INFECT LA CREER
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz