2019-10-23 13:17

Iohannis și-a stabilit obiectivul pentru 2019: Să CÂȘTIGE un nou mandat la Cotroceni

 |  18:06
Iohannis și-a stabilit obiectivul pentru 2019: Să CÂȘTIGE un nou mandat la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în prima ieşire publică din acest an că obiectul său personal pentru acest an este câştigarea alegerilor prezidenţiale.

"La finalul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte. (...) Personal obiectivul meu pentru prezidenţiale este câştigarea unui al doilea mandat de preşedinte al României", a afirmat Klaus Iohannis.

Şeful statuluia  subliniat că nu îi este frică de niciun candidat şi este optimist privind şansele de victorie.

"Nu mă tem de niciun contracandidat. Alegerile sunt alegeri. Cine doreşte să obţină un mandat, trebuie să se prezinte. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist", a precizat Iohannis.

Întrebat cum vede o posibilă candidatură a lui Liviu Dragnea, Iohannis a subliniat că important e să fie ales preşedintele pe care îl doresc românii.

"Orice cursă electorală are un parcurs pe care îl cunoaşteți, cu campanie, dar în final important este ce doresc alegătorii şi la finalul anului 2019 vom şti ce preşedinte şi-au dorit românii", a arătat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

ANONIM
05 Ian 2019

PIEI SATANA, BATA-TE NOUA CRUCI
MULT SUCCES....
05 Ian 2019

.....in lupta cu mafia psd care a distrus justitia, sanatatea , invatamintul si economia romaneasca. Mafia rosie trebui eradicata iar hotii si barbarii ciumei rosii trimisi dupa gratii in frunte cu porkarul dublu condamnat penal draknea "" slutul si urâtul ''.
@ MULT SUCCES
05 Ian 2019

NUMAI BOII SUNT CONSECVENTI.....ALUPIGUS....si sterpului si mie ....
ANONIM
05 Ian 2019

Zici ,,dublu condamnat''Dragnea a fost condamnat politic de stoarfele statului mafiot pe niste dosare fakeEl nu a devalizat banci si nu a vandut flotaEl nu a facut trafic cu copii si cu case
VALTER COJMAN
05 Ian 2019

Il intereseaza imunitatea pe care o are si spera sa scape de puscarie. In plus..., il mai intereseaza si multimea de vacante si concedii pe banii fraierilor in diferite paradisuri turistice.
INFILATUL
05 Ian 2019

Din adancuri, ii uram insului, un nou mandat de "aducere" la procuratura !
ANONIM
06 Ian 2019

O fi obiectivul lui ASTA , sau obiectivele serviciilor .....stiam ca oamenii au dorinte ...nu obiective ....asa i se observa gândirea lui .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bu tong bu Mai sunt 10 luni până la jumătatea mandatului, iar Klaus Iohannis a rămas la Primul pas, încremenit în proiectul său de a fi mai activ în acest al doilea an de președențiat. În afara unor legi retrimise în Parlament sau atacate la Curtea Constituțională, nu s-a remarcat prin nimic pozitiv. E și asta o performanță
17 Aug 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray