2020-06-05 00:47

Iohannis: "STAREA de URGENŢĂ, prelungită cu încă o lună. Nu este momentul să ne relaxăm"

 |  14:34
Iohannis: "STAREA de URGENŢĂ, prelungită cu încă o lună. Nu este momentul să ne relaxăm"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că va prelungi stărea de urgenţă cu încă o lună. Decretul va fi emis la începutul săptămânii viitoare.

”Am solicitat Guvernului să vină cu propuneri. La începutul săptămânii viitoare voi emite un nou decret pentru a prelungi starea de urgenţă cu încă o lună de zile. Acest lucru este necesar pentru a ţine epidemia sub control”, a declarat preşedintele.

Şeful statului a mai spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme: "În comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate nu a fost aşa mare, ca în ţări unde avem mulţi români - Italia, Spania. Noi din timp am luat măsuri foarte ferme. Trebuie să vă avertizez: Nu este momentul să ne relaxăm. Nu este momentul să nu mai respectăm indicaţiile autorităţilor”, a mai afirmat preşedintele.

Klaus Iohannis a mai anunţat că, în această săptămână, România va primi 2,5 milioane de măşti de protecţie pentru medici, 5 milioane măşti pentru jandarmi şi poliţişti, iar 8 milioane măşti vor ajunge la populaţie. ”Vor veni 500.000 de combinezoane de protecţie pentru medici şi personalul medical”, a adăugat şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

GICA
06 Apr 2020

Italia are 60 milioane de loc. Spania are 46 de mil. Romania are 19 mil. De ce nu a-ti luat masuri din ianuarie pentru dotarea spitalelor cu masti, halate, manusi etc. Nu a-ti luat masuri din timp. DOAR ANTICIPATE VA PREOCUPA PE DUMNEAVOASTRA.
SICTIR
06 Apr 2020

Mai aveti tunuri de dat ....ultimele ...ptr ca la viitoarele alegeri veți fi sub țărăniști....si sper ca lumea sa se trezească și să te viziteze in cocoana ta de la cotroceni ...cat o sa mai o freci acolo ca asa zis președinte
NICU
06 Apr 2020

Asa cum zice Sictir o vom vota pe Veorica ca ea are in piept o inima de ...roman.Stim ca daca se luau masuri de restrictie ,pierderile erau de 3-4 ori mai mari,de fapt asta vor si benevoitorii lui Dragnea,sa poata a-si scoata stapanul de la bulau...
NICU ,NAZI
06 Apr 2020

Bai prost de la droguri Ati adus tara in 4 luni in haul prapastiei Ati ucis oameni cu prostii vostri si cu ficusul vostru
UN ROMAN NECAJIT
06 Apr 2020

Pentru voturi vei lasa in continuare sa vina DIASPORA. Multi vor veni cu, CORONA si vor astepta sa- se vindece in ROMANIA ca sa te voteze apoi PNL . Poporul va platii pagubele pentru ca, multi nu au paltit asigurarile. Asta este politica presedintelui IOHANNIS, care nu vede ca, se taie in continuare padurile de catre firmele austriece, si nimeni ia masurile necesare.
STABOR
07 Apr 2020

Bastane . Bagai in carantina pe toti cei care vin din afara . Ai sali de sport , teatre cinematografe , unitati militare , statiuni turistice , etc . Iar cei care vin in continuare sa plateasca cazarea . Controlati de cazier
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine