2019-08-25 17:50

IOHANNIS: Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de PREȘEDINTE

 |  11:01
IOHANNIS: Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de PREȘEDINTE

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

Preşedintele Iohannis se află, sâmbătă, la Sibiu, la întâlnirea festivă a Promoţiei 1974-1978 a Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal”.

Şeful statului a făcut o declaraţie foarte scurtă, în faţa liceului, precizând că a luat o decizie ”foarte importantă” pe care doreşte să o anunţe.

”Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de preşedinte”, a afirmat Klaus Iohannis, citat de News.ro.

El se află la primul mandat de preşedinte, câştigat în anul 2014. Următoarele alegeri prezidenţiale vor avea loc în toamna anului 2019, iar potrivit Constituţiei, nicio persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate. Acestea pot fi şi succesive.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23Parerea ta...

ANONIM
23 Iun 2018

Niciodată JAVRELE nu pleaca din fata ciobanului de ros ...din fata MACELARIEI
LEVST.
23 Iun 2018

malai-mare este precum in zicerea" ma, tzigane, manaci cas?/As manca, dar nu ma lasi!", una este sa vrei si alta sa mai reusesti sa mai minti cateva milioane de alegatori, dupa ce ai trandavit in lux 4 ani, timp in care situatia in Ro., a devenit critica daca nu exploziva( zilele urmatoare ne vor spune si asta)...Mai mult, este mai probabil ca va fi suspendat si nu o sa aiba norocul cainelui basset, iar -in asa circumstante- a doua tentativa ar fi chiar ridicola...Altfel, este posibil ca doar sa bluffeze, in secret isi face bagajele sa o intinda in Germania, are conturi grase acolo, doar nu a inchis ochii- chiar si participat direct- la vanzarea Ro., pe nimic...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray