2020-07-14 10:51

Iohannis, un nou ATAC la adresa PSD: ”E preocupat de jocuri politice și combinații meschine”

 |  17:19
Iohannis, un nou ATAC la adresa PSD: ”E preocupat de jocuri politice și combinații meschine”

Președintele Klaus Iohannis și-a continuat, marți, seria atacurilor la adresa PSD, acuzându-l de jocuri politice și combinații meschine doar pentru a da jos Guvernul Orban.

”Este foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea legilor și nerespectarea măsurilor de protecție.

Sunt aceiași vechi politruci care au slăbit timp de trei decenii statul român și care acum fac tot posibilul pentru ca efortul nostru național să eșueze. Ba, mai mult, în vreme ce prioritatea noastră este protejarea cetățeanului și programul economic care să ducă la reconstrucție, prioritatea PSD este, în aceste vremuri grele pentru România, culmea, dărâmarea Guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul acestui partid.

Depunerea unei moțiuni de cenzură în această perioadă este o dovadă de maximă iresponsabilitate.

PSD este preocupat, astfel, doar de ceea ce știe să facă mai bine, de jocuri politice și combinații meschine cu scopul de a da jos un guvern angrenat într-o bătălie contra timp pentru protejarea vieții și sănătății oamenilor.

O criză politică profundă suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România! Este aproape de neimaginat cum ar fi arătat țara noastră în această perioadă cu un guvern PSD în funcție.

România, dragii mei, nu mai poate rămâne blocată în trecut. România are nevoie de resetare și de reconstrucție” a declarat președintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-19

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Klaus Iohannis, APEL de ultimă oră către români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea din nou o EXPLOZIE a epidemiei”
Parerea ta...

PARAIPAN
19 Mai 2020

Dacă PSD.ul nu l.a acceptat nici ca prim vicepreședinte...nici ca slugă in partidul lor ,acum se răzbuna....RAZBUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI....mai insista slugă,cu fiecare apariție a ta cand vb de psd...jigodiile de la pdl/ pnl mai pierd ceva procente
COMISARUL PARAIPAN
19 Mai 2020

faceti odata alegerile generale si GATA cu ABUREALA....GAME OVER
COSTEL
19 Mai 2020

ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT SI PSD CIUMA ROSIE SUNT SINGURELE LUCRURi PE CARE LE STIE. MEEKEL II MAI DA CATE CATE CEVA CA SA SPUNA CA SUNTEN SI IN EUROOA. VAIDE NOI...CU LIDERII ASTIA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz