2020-04-07 16:21

Iohannis, vizită surprinzătoare la sediul PNL. Ce a făcut președintele României

 |  15:00
Iohannis, vizită surprinzătoare la sediul PNL. Ce a făcut președintele României

Președintele Klaus Iohannis a plecat, duminică, de la sediul liberalilor. El a avut o întâlnire cu liderii liberali de circa 20 de minute. La sosire, șeful statului a făcut o fotografie cu membrii PNL în curtea sediului central.

Președintele Klaus Iohannis, care este și candidatul PNL la alegerile prezidențiale, stat în sediul central al PNL circa 20 de minute.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că șeful statului, Klaus Iohannis, a venit la sediul central al partidului, în calitatea sa de candidat, ”să vadă cum decurg lucrurile și cum se mobilizează organizațiile pentru acest prim tur”.

”PNL este partidul care susține candidatura președintelui Klaus Iohannis. Este candidat, este sprijinit de noi și, normal, a venit să vadă cum decurg lucrurile și cum se mobilizează organizațiile pentru acest prim tur”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL, conform Mediafax.

El a mai spus, întrebat de ce la alegerile europarlamentare șeful statului nu a venit la sediul PNL, că ”președintele Klaus Iohannis nu era implicat direct ca și candidat”.

Președintele Klaus Iohannis a fost, duminică, de la sediul central al PNL, unde a avut o întâlnire cu liderii liberali de circa 20 de minute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine