2020-01-23 00:59

Iohannis vrea să treacă moţiunea: Suntem unici cu un premier trimis în judecată

 |  13:20
Iohannis vrea să treacă moţiunea: Suntem unici cu un premier trimis în judecată

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că ar fi un rezultat bun dacă ar trece moţiunea de cenzură iniţiată de liberali şi care ar duce la căderea Guvernului Ponta. Şeful statului a susţinut că un astfel de demers ar rezolva o „mare problemă a României”, în condiţiile în care suntem „unici” cu un premier trimis în judecată.

"Având în vedere că sunt președintele României, nu sunt implicat în moțiunea de cenzură și nici în felul în care se negociază de către partide. Sigur, ar fi un rezultat bun dacă ar trece moțiunea", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres. 

Şeful statului este de părere că trecerea moțiunii de cenzură ar rezolva o "mare problemă a României".

"Aștept ca cei care au în puterea lor să schimbe această situație nefericită pentru România, să o facă. La asta m-am referit când am spus că trecerea moțiunii ar fi un lucru bun. Nu că aș vrea să subliniez că susțin public o moțiune a PNL, ci că o astfel de moțiune va rezolva o problemă mare a României, faptul că are un prim-ministru trimis în judecată. Suntem unici, în sensul negativ, cu un astfel de prim-ministru", a opinat Klaus Iohannis.

Moțiunea de cenzură intitulată "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!" a fost citită, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului. Documentul va fi dezbătut şi votat marțea viitoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
23 Sep 2015

DAR CU NASTASE CUM A FOST?CONDAMNAT..SI NU E PONTA SINGURUL...IN MOD NORMAL SI BOC TREBUIA TRIMIS IN JUDECATA...A FOST MARIONETA MAFIEI IMOBILIARE....ROMANIA A FOST CONDUSA DE PENALI TIMP DE 25DE ANI...SI LUMEA POLITICA A CREZUT CA O SA MEARGA LA INFINIT HOTZOMANIILE CU EPOLETI DIN BANII PUBLICI....IETE CA S-A SPART ULCIORUL CU MIERE....SI A VENIT PISICA NEAGRA DE LA D-N-A SA MANANCE SHOBOLANII SI MARMOTELE CIORDITORII BANILOR PUBLICI...PAM-PAM...CROCODILU-ARUNCA BOMBA...SI ELEFANTU PIERDE TROMPA...UN BURSUC CU PARU RAR(BROKERUL SIMA) DIN SERVICIUL FINANCIAR...A AVUT O VRABIUTZA...SI-A VAZUT MARMOTELE CUM SA DAU HUTZA-HUTZA...HITZA-HITZA...LA PARIS MENAGE-A-TROIS...HA HA HA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray