2020-08-10 03:03

Ion Cristoiu, despre eșecul referendumului: PSD e un uriaș câștigător

 |  21:38
Ion Cristoiu, despre eșecul referendumului: PSD e un uriaș câștigător

Referendumul pentru familie nu a trecut pragul legal de prezență, minim 30%, iar Constituția nu va fi schimbată, așa cum a fost votată în Parlament. În Constituție va rămâne, în continuare, termenul de ”soți”, referitor la casătorie.

Ion Cristoiu a analizat motivul pentru care PSD nu s-a implicat în referendum. Totul a pornit de la Bruxelles, de unde Liviu Dragnea a primit ordin să nu scoată lumea la vot. În plus, Klaus Iohannis a primit și el o veste proastă, e de părere Cristoiu. Pentru că referendumul nu a trecut, nici potențialul referendum pe justiție, cu care tot amenință președintele, nu va avea șanse de reușită.

”România rămâne dependentă de mașinăriile de partid. PSD nu a mișcat un deget pentru scoaterea oamenilor la vot. PSD nu a vrut să se miște acum. La europarlamentare e de ajuns să pocnească din degete. PSD nu a făcut nimic pentru a ieși la vot. La ce îi ajuta PSD-ului să treacă acest vot? Intra într-un conflict înfiorător cu socialiștii europeni. PSD e un uriaș câștigător, pentru că referendumul e arma președintelui. Președintele amenința cu un referendum pe justiție. Mai amenință Iohannis că mai face referendum, după acest eșec?

S-a primit clar mesaj de la Liviu Dragnea, de către baroni, să nu se scoată lumea la vot.”, a spus Ion Cristoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-07Parerea ta...

ION
07 Oct 2018

N-as zice ca PSD-ul a castigat in urma referendumului. Dimpotriva, este un test real privind viitoarele alegeri. Boicotul referendumului este in fapt, un boicot la adresa PSD.
SPIRALA LUI BIVOLARU DE TELEOR
07 Oct 2018

OTREAPA DE CLOSET - WECEU IAR TE PISI IN GURA TA CA MISA . STRIMB SPURCAT DE GURA . STAI IN GRAJD GHERTOIULE ROZALIU
SPARTAN
08 Oct 2018

De cand are importanta ce spune acest lingau semidoct semisenil?! Ati innebunit Puterea, de il bagati in seama pe asta!?
NEGRO
08 Oct 2018

Ceebrul gazetar descoperitor al ratoilor cu trei picioare s-a reintors in sfarsit la lecturile adolescentei sale, celebra Munca de Partid. De acolo a inregistrat neimplicarea PSD in referendumul intoarcerii la grotele intolerantei si a erdoganizarii Romaniei Libere. Urmasii PCR prin ocolirea adevarului au inregistrat un urias succes. Bravo monserule acum inteleg eu pe unde ai elaborat celebra poveste a puilor nascuti direct din gaina, fara a trece prin faza de ou precum si celebrii ratoi de care vorbeam mai inainte. Dar in legatura cu noile afirmatii domnule Cristoiule mai sapa putin, chiar daca te-a luat gura pe dinainte. PSD e adanc implicat in aceasta actiune politiceasca primitiva care a iesit atat de fasaita pentru Dictator. Boicotarea Referendumului lansat ca o fumigena a impotentei rinocerizarii Romaniei este un act de constinta a romanilor care nu accepta dogmele prefabricate de bizonii PSD in laboratoarele actualei lor Munca de partid.
VOTANTUL
08 Oct 2018

Iar tu esti un mare bou!!Sluga !!
NEA FANE
09 Oct 2018

simplu și adevărat. Ion PROSTOIU.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz