2020-04-10 02:10

Ion Cristoiu face anunțul: Cine este omul care poate salva PSD

 |  12:00
Ion Cristoiu face anunțul: Cine este omul care poate salva PSD

Ion Cristoiu consider că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu are viziune, iar PSD are nevoie de un salvator din afara partidului pentru că niciunul din actualii lideri nu este o soluție pentru funcția de președinte.

În opinia acestuia, la șefia PSD ar trebui să vine „o personalitate ca George Maior”.

„Varianta liderilor de acum din interiorul PSD, inclusiv Ciolacu (liderul interimar Marce Ciolacu, n.red), nu o vad ca pe o salvare a PSD. Trebuie sa fie o emblema a PSD. Indiferent cine vine acum dupa Dragnea, sunt la nivel de dna Dancila, politicieni de rangul 2 dupa parerea mea”, a spus Cristoiu la Antena 3. „PSD are nevoie acum de un salvator. El nu poate veni din cadrul liderilor actuali, nu are cum. Indiferent cine ar veni, Ciolacu, Olguta Vasilescu, ar veni din interiorul unei grupari, ar fi tot la nivelul lor', a adăugat el. 'Dragnea, Dancila, Ciolacu, nu au viziune, adica nu sunt...”, a mai declarat Cristoiu.

În opinia acestuia, PSD are nevoie de un lider precum George Maior, fostul șef SRI care acum este ambasadorul României în SUA.

„Este om de stanga, provine dintr-o familie de stanga, a fost si in PSD. Oricum este infinit mai bun decat liderii interimari sau permanenti de azi. Nu stiu daca va veni”, a spus el. Întrebat dacă crede că PSD l-ar accepta pe Maior la vârful partidului, Cristoiu a răspuns: „PSD ar trebui sa accepte acum sa vina si o clanta de la usa la conducere ca sa il salveze”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-04Parerea ta...

CUTEZăTORII
04 Ian 2020

Ion Cristoiu vorbește foarte mult si foarte prost. Încearcă tot felul de manevre țigănești Alba - Neagra sau ne întrebăm cum poate fi atât de ridicol sau cum poți sa îmbătrânești într-un hal fără de hall. Știm bine cu toții ca PSD sa dus pe al sau vagin si penis
CIUMA ROSIE
04 Ian 2020

ar trebui sa se duca de unde au venit..adica in URSS (care nu mai exista).Deci ei nu mai au loc in societatea moderna pentru ca reprezinta trecutul
HAHALERE
04 Ian 2020

Un bandit ordina. Cite furturi si secrete facute si vindute de strimbul asta . Un papagal comunist .
NU VA AGITATI
04 Ian 2020

Nu inteleg de sa ne agitam sa salvam acest kkt de partid.
ROMANES
04 Ian 2020

SEFUL SPIONILOR , PUS PRES ?RISUL CURCILOR
RODICA
04 Ian 2020

D-l Cristoiu ar trebui sa faca un pas inapoi. Este ridicol. Cum isi imagineaza ca un fost sef al SRI sa devina Presedintele unui partid mare in Romania? Am toata aprecierea pt. d-l Maior dar, cred ca nu este potrivit pt. functia respectiva.
HAZNA
05 Ian 2020

Ha , ha , ha , voi credeti ca nu a plecat cu toata istoria sri , in buzunar ? Hoasca Hahalera Comunista si apucator de mari secrete , bani , tras haturi in politica , sta degeaba ? Baga numai strimbe si mortaciuni sa intoxice cetateni . O pupa pe dinti si in cur pe ciocanitoarea turnatoare Udrea . Ha , ha , ha .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine