2020-08-11 16:36

Ion Iliescu a adormit la ceremonia de depunere a jurământului de către noul preşedinte, Klaus Iohannis

 |  09:40
Ion Iliescu a adormit la ceremonia de depunere a jurământului de către noul preşedinte, Klaus Iohannis

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a adormit duminică, la ceremonia de depunere a jurământului de către noul președinte Klaus Iohannis, de la Palatul Parlamentului.

Fiind copleșit de evenimente, fostul președinte, în vârstă de 84 de ani, a ațipit la scurt timp după ce Klaus Iohannis și-a început discursul.

Președintele Klaus Iohannis s-a instalat la Cotroceni și a preluat funcția, în timp ce Traian Băsescu a plecat după zece ani de mandat.

Iohannis a susținut că „România lucrului bine făcut” este angajamentul pe care și l-a luat şi cu care pornește la drum.

De asemenea, președintele României a subliniat că „este nevoie de înţelegerea clară la nivelul întregii clase politice: nu există altă cale pentru România decât aceea a unei ţări eliberate de corupţie”.

„Vreau ca la final de mandat oamenii să vadă că am făcut legi durabile, instituţii solide. Trebuie să ne apucăm de treabă. Lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. La fiecare etapă vom avea de înfruntat capcane”, a adăugat Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-22Parerea ta...

DORIN MAIER
22 Dec 2014

Semn bun, inseamna ca Iliescu era linistit. La Cotroceni in schimb cred ca se luau calmante cu pumnul.
MI-AR PLACE
24 Dec 2014

Sa-l vad pe Hurezeanu (daca are curaj) intr-o emisiune pe DIGI 24 (spre exemplu…), sa afirme/confirme (fiindca a lucrat la Europa Libera) ceea ce spune un om din Sistem (extraordinar roman, mai roman ca multi romani sadea!), cunoscandu-i pe toti, stiind despre ceea ce-a fost vorba ATUNCI, la ‘revolutie’ fiind pusa la cale (atentie!) cu 6 luni inainte de lovitura de stat! Il amintesc pe Gelu Voican Voiculescu, care nu si-a mai facut aparitia, pe Sergiu Nicolaescu care, alaturi de golanul Dan Iosif au stiut adevarul dar au murit si au fost ingropati cu el; s-ar putea sa stie CEVA si Ion Caramitru, inclusiv – Dinescu! De ce tac? De ce nu dezvaluie nimic din ceea ce-a fost real, nu umflat ca gogoasa…
CE SPUNE OMUL
24 Dec 2014

din Sistem: "Am postat un film cind generalul Miltaru agent KGB-GRU (dosar Corbul) spunea ca Frontul Salvarii Nationale functiona de 6 luni de zile. Cum vine asta - nu mai e revolutie? E lovitura de stat...De ce? Pentru ca posturile “Vocea Americii” si “Europa Libera” in limba romana erau finantate de evreii din America, de generalul de securitate (evreu la origini) Pacepa...Noel Bernard era evreu si era sef la “Europa Libera” ca si ceilalti masoni evrei care lucrau acolo...Ce ne invata prin picatura chinezeasca “Europa Libera” ne pregatea ca unul Ion Iliescu, sanchi ! mare disident (la misto) ii va lua locul lui Ceausescu. Stiti cum il chema pe fiul lui Ion Iliescu? Bujor Sion (de la sionism), dragoste de evrei (securist kgb), evreu care raspundea de ziare, tv, cultura, ideologie PCR.. Pai ce era atunci Ion Iliescu (tigan dupa tata din Oltenita, si evreu dupa mama)in Maramures.
CINE SINT CEI CARE
24 Dec 2014

erau amintiti la “Europa Libera” ca sanchi disidenti, in fapt securisti evrei, bolsevici care au adus comunismul in tara? Brucan Silviu (numele evreisc Saul), Sef de ziar Scanteia (organ central al PCR,ofiter mossad si KGB si CIA...Alexandru Bilrladeanu (evreu, membru CC al PCR), Gheorghe Apostol (membru CC al PCR)-scrisoarea celor 6....Deci asta ne invata Europa Libera sau de fapt ne prostea? Disidentii erau toti comunisti, bolsevici evrei, care au instaurat securitatea, ciuma rosie, crima, murind milioane de romani la Canal si in inchisori....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz