2020-07-03 14:30

Ion ILIESCU a fost EXTERNAT. Care este starea fostului președinte

 |  15:47
Ion ILIESCU a fost EXTERNAT. Care este starea fostului președinte

Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital, după aproximativ o săptămână de tratament sub supravegherea medicilor. Cadrele medicale au decis că acesta poate pleca acasă.

Ion Iliescu nu scapă de tratament. Acesta va trebui să îl urmeze la domiciliu, conform recomandărilor date de medicii care l-au îngrijit în aceste zile.

Ion Iliescu a ajuns de urgenţă la spital vineri, pe 4 octombrie, avânt probleme cardiace. Medicii au reuşit să îl stabilizeze şi au decis să îl interneze pentru a rămâne sub supravegherea lor, citeaza spynews.ro.

"Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu continuă să evolueze favorabil. Cel mai probabil, tratamentul va continua în condiţii de spitalizare pe tot parcursul acestei săptămâni", a transmis managerul spitalului Elias, dr. Mugur Ardelean miercuri, cu o zi înainte de externare.

Ion Iliescu, fostul președinte al României, s-a prezentat la spitalul Elias vineri, pe 4 octombrie, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Vă reamintim faptul că Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a avut în trecut probleme cu inima și are șase stenturi montate. În luna aprilie a acestui an, fostul președinte a fost operat la inimă, pentru a-i fi extras lichidul pericardic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri