2020-07-07 15:25

Ion Iliescu a găsit VINOVATUL pentru protestele de stradă

 |  18:27
Ion Iliescu a găsit VINOVATUL pentru protestele de stradă

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat sâmbătă că protestele din ultimele zile reprezintă îl au drept cauză pe Klaus Iohannis, care ''a incitat strada şi a provocat această anarhie''.

'Este efectul incitării pe care a făcut-o preşedintele ţării, care în loc să joace rolul de moderator şi om al dialogului, a incitat strada şi a provocat această anarhie la care asistăm cu toţii. Este răspunderea totală a preşedintelui Iohannis şi va trebui să dea socoteală ţării pentru părăsirea rolului care îi revine prin Constituţie - să fie moderator, nu incitator'', a spus pentru Mediafax Ion Iliescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-04Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
04 Feb 2017

MUMIA TICALOASA ILICI CARE A ASASINAT CU SANGE RECE MII DE ROMANI INCEPAND CU 22DECEMBRIE 1989 ARE TUPEU SA VORBESCA........................TOATA CLICA DIN JURUL ACESTUI TICALOS CRIMINAL O SA DEA SOCOTEALA PENTRU CRIME CONTRA UMANITATII CAT DE CURAND.......AU ASASINAT MII DE ROMANI,LE-AU FURAT PROPRIETATILE...LE-AU DISTRUS TARA...AU JEFUIT TOTUL.......SI ACUM LUMEA VEDE CLAR CE INSEAMNA FSN-PSD.....CIUMA ROSIE
HAZNAUA ISTORIEI
04 Feb 2017

LA FEL CA TINE MAGAR TIGANESC DE OLTENITA .
VUIA CONSTANTIN
04 Feb 2017

D l Iliescu a fost presedintele Romaniei ales prin vot universal in 2 legislaturi Sub conducerea sa Romania a intrat in NATO si a pregatit aderarea la UE Nu a omorat pe nimeni Minerii au venit nechemati la Bucuresti si au schilodit niste indivizi nebuni care voiau sa dea lovitura de stat Atunci cel care agita lumea sa iasa in strada era MARIAN MUNTEANU care s a dovedit ca era seful unei grupari legionare Dupa Iliescu a venit BASESCU care a inchis intreprinderile si spitalele Atunci a murit lume la poarta spitalelorAcumIohannis vrea ruperea tarii
BOLSEVICUL.
04 Feb 2017

Criminalule te - ai trezit din somn. Astia (nastase ,ponta , dragnea ) sunt creatia ta nenorocitule.Ai distrus economia si ai gonit patru milioane de romani din tara. MIZERIE BOLSEVICA.
ARSENIE GIVOLAN
05 Feb 2017

Domnule ce mizerabil omoiul asta sef de stat ales pe facebook Ce creatura dementa pusa sus de sri ul lui COLDEA ce nemernici si antiromani pusi de SOROS CU DOLARI MURDARI o sa platiti jigodii si japite nebune!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz