2019-05-26 02:09


Ion Iliescu iese la RAMPĂ: ”PSD trăiește cea mai gravă CRIZĂ politică a sa”

 |  20:05
Ion Iliescu iese la RAMPĂ: ”PSD trăiește cea mai gravă CRIZĂ politică a sa”

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat pentru ziarul francez Le Figaro că ”este o perioadă dificilă și confuză pentru PSD, care trăiește cea mai gravă criză politică a sa”. Fondatorul PSD și fostul președinte al țării a mai declarat pentru publicația franceză că ”poziția personală a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne în PSD”.

Iliescu a mai spus că în România nu există astăzi ”alternativă la PSD, nu există altă forță capabilă să răspundă nevoilor societății”.

Articolul Le Figaro trece în revistă situația generală din România, dominată de dorința lui Liviu Dragnea de a-și rezolva problemele din justiție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: psd, ion iliescu, dragnea, criza politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZÂÂTTT CREATURĂ
17 Dec 2018

A ÎNTUNERICULUI CEL MAI DIN AFARĂ - la ligheanul cu smoală! Mult numai ai....bob zăbavă!
DESFINTAREA
18 Dec 2018

DESFINTAREA = PSD = PARTIDULUI DE GASCA MAFIOT . UN PARTID DE BANDITI , CONTRA TARI SI ORDINII CONSTITUTONALE . DESFINTAREA .
@ ILICI ILIESCU ...
18 Dec 2018

… LA PUSCARIE , PSD SA FIE SCOS IN AFARA LEGII . MOARTE COMUNISTILOR DE TIP NOU .
RO STAT MAFIOT
18 Dec 2018

DOSARELE "REVOLUTIEI" SI MINERIADELOR DE CE NU SUNT FINALIZATE. TREBUIE JUDECATE DE TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA, ASA CUM A FOST SOLUTIONAT SI DOSARUL Milosevici. SITUATIA PT RO ESTE DEZASTROASA PENTRU CA POLITICA ESTE DOMINATA DE NULITATI UMANE SI CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE TIP MAFIOT MAI CEVA DECAT A FOST IN ITALIA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG