2020-08-04 21:02

Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias

 |  11:15
Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias

Ion lliescu a ajuns, din nou, la spital în această dimineaţă. Fostul preşedinte al României a acuzat probleme la inimă şi a ajuns pe mâinile medicilor, potrivit Spynews.

Ion Iliescu are probleme cu inima de ani buni, iar în luna aprilie a fost operat pentru a-i fi extras lichidul pericardic. După intervenţiile chirurgicale de la Spitalul CC Iliescu, fostul preşedinte Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

Fostul preşedintel Ion Iliescu a fost externat la începutul lunii iunie din Spitalul Universitar de Urgenta Elias, ", "într-o stare de sanatate mult ameliorata fata de momentul prezentarii", potrivit unui comunicat de presă al spitalului. Fostul preşedinte îşi va continua tratamentul la domiciliu.

Recent, medicii anunţau că Ion Iliescu a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru investigaţii, fostul preşedinte prezentându-se cu febră.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25Parerea ta...

FANE GLONTZ
25 Iun 2019

DE CE NU I-L INTERNATI LA CREMATORIUL CENUSA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz