2019-12-06 03:02

Ion Iliescu intervine în scandalul Liviu Dragnea – Valeriu Zgonea

 |  14:36
Ion Iliescu intervine în scandalul Liviu Dragnea – Valeriu Zgonea

Ion Iliescu a intervenit în scandalul Liviu Dragnea – Valeriu Zgonea şi a afirmat că ceea ce a făcut cel din urmă este „necolegial”. Fostul preşedinte a ţinut să precizeze că Dragnea trebuie să rămână la conducerea partidului.

„Ei, şi? Ce autoritate are Zgonea în partid? Să fim oameni serioşi. Nu vedeţi mişcarea domnului Zgonea cu ochi buni? Nu, a fost chiar necolegial din partea lui. Care fraude, de unde fraude? Pentru că a chemat lumea să iasă la vot, la referendum. Nu asta e misiunea politică a unui partid? Adică până şi judecătorii s-au jenat să meargă până la capăt cu această chestiune”, a afirmat Ion Iliescu, potrivit digi24.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD, pac la… Facebook Pe Facebook au ales social-democrații să se războiască… între ei, în declarații. Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD și-a explicat pe larg poziția față de situația creată de condamnarea cu suspendare a șefului formațiunii, Liviu Dragnea. Pe scurt, dincolo de vorbele mari, despre membrii cinstiți care nu trebuie să poarte pe nedrept o „ștampilă” din cauza liderilor, Zgonea în sugerează lui Dragnea să se retragă de la conducere. Îl atacă, la „comentarii”, Codrin Ștefănescu. Acesta îl întreabă ce urmărește, tocmai acum. Dar nici Zgonea nu se lasă și îi aduce aminte lui Ștefănescu despre traseism, cum a tot sărit dintr-un partid în altul, a trecut pe la PC, PRM, apoi s-a întors la PSD și acum încearcă să dea lecții de moralitate, spre deosebire de el, care este de 20 de ani în partid, alături de colegi
24 Apr 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray