2019-11-17 17:56

Ion Iliescu nu merge la congresul PSD de sâmbătă. Cum se simte fostul preşedinte

 |  23:00
Ion Iliescu nu merge la congresul PSD de sâmbătă. Cum se simte fostul preşedinte

Fostul președinte Ion Iliescu nu va participa la congresul PSD de sâmbătă. El a declarat că se simte mai bine, după recentele internări,dar nu poate ieşi din casă.

"Mă simt bine, dar nu pot să ies pe afară. Am fost să fac control medical, dar mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, dar sunt bine”, a declarat Ion Iliescu la România TV.

Ion Iliescu s-a prezentat marţi din nou la Spitalul de urgenţă Elias din Capitală la doar două săptămâni după ce părăsise spitalul în urma unui episod de febră puternică.

Iniţial, fostul președinte Ion Iliescu a ajuns de urgenţă la spital în data de 31 mai, iar medicii au decis să-l interneze pentru că avea febră puternică. A stat sub tratament o săptămână, iar la începutul lunii iunie a fost externat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ceauşescu, Iliescu, Dragnea… Gata, Liviu Dragnea poate să răsufle uşurat. Cel puţin deocamdată. Judecarea apelului în Dosarul “Referendumul”, care a avut luni primul termen, s-a amânat peste două luni, aşa încât nimic nu mai stă în calea alegerii sale triumfale în fruntea PSD, la congresul din octombrie. Neştiind exact ce va fi luni, Dragnea şi-a lansat candidatura în weekend, acasă, în Teleorman, în spirit social-democrat, fără fast şi fără să-i convoace pe toţii baronii şi baroneţii de prin ţară, nerăbdători altfel să pupe inelul noului stăpân. Acum, că norii de furtună au trecut, Dragnea se simte generos şi îşi îndeamnă colegii să îl contracandideze, mimând spaima de unanimitate. “Colegii” însă nu mai sunt fraieri, au învăţat lecţia după ce Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae şi-au anunţat intenţia de a candida fără să gândească prea mult, şi au regretat rapid decizia
28 Sep 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray