2020-07-04 02:43

ION ILIESCU, reacție în urma agresării lui Gelu Voican Voiculescu în Piața Universității: "Este de condamnat climatul de VIOLENȚĂ"

 |  18:34
ION ILIESCU, reacție în urma agresării lui Gelu Voican Voiculescu în Piața Universității: "Este de condamnat climatul de VIOLENȚĂ"

Ion Iliescu condamnă incidentul violent care a avut loc astăzi în Piața Universității. Reacția vine după ce directorul general al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu, a fost huiduit şi agresat de manifestanti.

„În primul rând este de condamnat climatul de confruntare și de violență pe care l-au cultivat și îl cultivă o serie de organizații de revoluționari sau de organizații neguvernamentale, care vor să impună versiunea lor despre Revoluție, și să rescrie istoria.

Reamintesc că unul dintre sloganurile Revoluției a fost ”Fără violență!” Libertatea a fost cucerită cu un preț greu și nu putem permite ca, în numele ei, să fie interzis dreptul la opinie al celor care nu au aceleași opinii cu aceia care-și impun, prin forță, punctul lor de vedere.

Cele petrecute astăzi, în Piața Universității, arată că nici după trei decenii reconcilierea nu este posibilă. Oamenii de bună credință au obligația morală, indiferent de ceea ce cred despre evenimentele din urmă cu treizeci de ani, să condamne violența”, scrie Ion Iliescu pe blogul personal.

foto: Digi24.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-21Parerea ta...

BăI GITANES!
21 Dec 2019

MUCLESS!!!!
FANE GLONTZ
22 Dec 2019

LA PUSCARIE CU JIGODIA COMUNISTA ILICI ILIESCU .
ROMANES
23 Dec 2019

Tiganu de Oltenita . Inpuscat
NIșTE RATAțI
23 Dec 2019

Marele KGB țiganul Ion Iliescu si frăția! Petre Roman, Gelu Voiculescu, Adrian Nastase si multi , multi altii. Ticăloși si Criminali. Sa înjumătățești poporul cu ale tale politici si sa ruinezi o Românie pentru a dezbina o cultura si o tradiție străveche de peste 4000 de ani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz