2020-08-04 21:08

Iulian Bulai, după ce Dăncilă şi-a deschis pagină de Facebook: Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură

 |  09:16
Iulian Bulai, după ce Dăncilă şi-a deschis pagină de Facebook: Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură

Deputatul USR Iulian Bulai o ironizează pe Viorica Dăncilă după ce aceasta şi-a deschis pagină de Facebook, afirmând că este păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură.

”Bun venit pe Facebook, Viorica Dăncilă! Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură. .Succes în activitatea online. Sper ca măcar aici să putem crea punţi, am înţeles deja că autostrăzile nu sunt o prioritate pentru aceată guvernare”, scrie Bulai.

Premierul Viorica Dăncilă şi-a deschis pagină de Facebook.

"«Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua», spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât şi colegii din opoziţie, să asculte şi să ţină minte aceste vorbe.”, îşi începe Dăncilă prima postare.

„Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”, adaugă premierul.

„De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni”, încheie Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz