2020-01-28 21:01

Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

 |  10:18
Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineaţă, decretul privind numirea lui Iulian-Ghiocel Matache în funcţia de ministru al Transporturilor, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 16 iulie a.c., Decretul prin care se numește în funcția de membru al Guvernului domnul Iulian-Ghiocel Matache, ministru al Transporturilor”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, pe contul său de Twitter, că Iulian Matache, actual secretar de stat la Ministerul Transporturilor, este propunerea sa pentru acest portofoliu.

"În baza deciziei BPN al PSD, am decis să-l propun pe domnul Iulian Matache pentru funcţia de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!", a scris premierul Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-16Parerea ta...

JAF LA CFR CALATORI ???
16 Iul 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat) Litra Marcel,Mantoiu Cornel , etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus o mentine in CA al CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori – Carmen Maria Popescu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine