2020-04-08 09:32

Jaroslaw Kaczynski, interogat în legătură cu accidentul de la Smolensk

 |  15:27
Jaroslaw Kaczynski, interogat în legătură cu accidentul de la Smolensk

JaroslawKaczynski va fi fie interogat în 27iulie, în legătură cu prăbuşirea avionului Tu-154 în apropiere de Smolensk,accident în care şi-au pierdut viaţa fratele său Lech, soţia acestuia şi alte94 de personae.

"Uniimembri ai familiilor victimelor accidentului de la Smolensk au depus dejamărturie", a declarat avocatul lui Kaczynski, Rafal Rogalski, adăugând că"procurorii îi întreabă dacă deţin informaţii care pot fi folositoarepentru ancheta privind cauzele catastrofei". "Pot să aleagă dacă suntinterogaţi sau nu şi când", a adăugat el. De asemenea, Parchetul dinVarşovia a respectat o cerere a Rusiei, de a interoga unii martori în legăturăcu acest caz.

"Ruşiine-au trimis o listă cu persoane pe care vor să le interogheze. Membriifamiliilor victimelor vor fi întrebaţi, de exemplu, de ce au zburat rudele lorla Smolensk cu avionul prezidenţial. De asemenea vor fi informaţi în legăturăcu posibilitatea de a cere despăgubiri", a spus Jerzy Artymiak, de laParchetul militar polonez.

"Esteprea devreme pentru a vorbi despre despăgubiri. În primul rând, Parchetultrebuie să stabilească cine este responsabil pentru accident", a mai spusRogalski.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine