2020-01-21 02:23

Joseph Biden spune ce va consolida parteneriatul economic dintre România și SUA

 |  08:08
Joseph Biden spune ce va consolida parteneriatul economic dintre România și SUA

Continuarea progresului în domeniul reformelor va consolida dezvoltarea democratică a României și parteneriatul economic dintre România și SUA, potrivit vicepreşedintelui american Joseph Biden.

Oficialul a făcut aceste afirmaţii în timpul întâlnirii cu premierul Dacian Cioloș, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Casei Albe.

"Vicepreședintele (Biden-n.r.) a apreciat eforturile premierului Cioloș de a implementa reformele critic necesare guvernării și statului de drept, notând că continuarea progresului în domeniul reformelor va consolida dezvoltarea democratică și economică a României și parteneriatul economic dintre România și Statele Unite ale Americii", se arată în comunicatul citat.

Joseph Biden a ţinut să-i mulţumească premierului Dacian Cioloș pentru contribuțiile României la Coaliția contra ISIL (Stat Islamic — n.r.) și la misiunea NATO în Afganistan.

Potrivit sursei citate, cei doi lideri au convenit asupra importanței asigurării ca Aliații să ia măsuri, în perspectiva summitului NATO din 8-9 iulie de la Varșovia.

Joe Biden și Dacian Cioloș au mai discutat importanța dezvoltării sectorului energetic al României pentru securitatea energetică europeană. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-25Parerea ta...

OBAMA
25 Mai 2016

Romanii au inca nevoie de vize pentru a intra in SUA. In aceste conditii, parteneriatul de care se vorbeste poate fi el valorificat la maxim in inters celor 2 stat !!??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray