2019-11-18 01:35

Joseph Daul, despre victoria lui Klaus Iohannis: O veste excelentă pentru Uniunea Europeană

 |  14:35
Joseph Daul, despre victoria lui Klaus Iohannis: O veste excelentă pentru Uniunea Europeană

Liderul PPE, Joseph Daul, a precizat, luni, că victoria lui Klaus Iohannis este "o veste excelentă" pentru România şi pentru Uniunea Europeană (UE). Daul a ţinut să precizeze că Guvernul trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru "condiţiile proste" de votare din diaspora.

Citeşte şi: 

"Doresc să-l felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria binemeritată la alegerile prezidenţiale care s-au desfăşurat ieri (duminică - n.r.) în România. Aceasta este o veste excelentă pentru România şi pentru întreaga Uniune Europeană. Este o victorie a valorilor de centru-dreapta şi sunt mândru de rolul jucat de PPE", a afirmat preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi: 

Joseph Daul a mai spus că liderul ACL, Klaus Iohannis "va menţine România pe calea democraţiei şi o va conduce în interesul poporului român".

Liderul PPER şi-a exprimat dezamăgirea faţă de "condiţiile proaste" de vot din diaspora.

"Sunt mândru că poporul român a participat în număr mare la aceste alegeri importante. Dar sunt extrem de dezamăgit de condiţiile proaste de votare din străinătate. Guvernul condus de premierul socialist Ponta trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru acest lucru", a precizat Joseph Dau.

De asemenea, preşedintele PPE i-a mulţumit preşedintelui Traian Băsescu pentru cei 10 ani de mandat "într-o perioadă extrem de dificilă", în care "şi-a transformat ţara într-un actor relevant în UE".

"României îi este mai bine astăzi datorită eforturilor făcute de Traian Băsescu şi pentru asta are aprecierea noastră profundă", a precizat Joseph Daul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray