2019-10-21 13:08

Juncker, mesaj FERM pentru Romania: ”RESPECT pentru statul de drept”

 |  17:26
Juncker, mesaj FERM pentru Romania: ”RESPECT pentru statul de drept”

Mesaj categoric transmis la București de Șeful Comisiei Europene. Jean Claude Juncker a subliniat clar: Investițiile în Europa de Est nu au niciun sens fără respectarea statului de drept.

Președintele Comisiei Europene și-a arătat toată susținerea pentru proiectele gândite în cadrul summitului care vizează dezvoltarea infrastructurii de transport în regiune.

Dar a avertizat că investitorii străini nu vor veni într-o zonă în care legea nu e respectată.

Întotdeauna am crezut că Europa trebuie să Respire cu doi plămâni de Est şi de Vest. Dacă acest lucru nu se întâmplă, va rămâne fără suflare. Și am senzația că Uniunea noastră e pe cale să rămână fără suflare. Respectarea statului de drept este absolut esențială. Iar investițiile nu au niciun sens în absența respectului pentru statul de drept. Noroc.... Când vorbim despre statul de drept există întotdeauna diferite zgomote în sală, în fine, a declarat președintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-18Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
18 Sep 2018

statul de drept condus de teroristi si mafiotii lui ILIESCU-FSN se cheama SOMALIA, BANGLADEsH....sau CIORDELE-STAN
ANONIM
18 Sep 2018

Atâta timp cat laguvernare in Romania va fi mafia psd-alde-udmr-minoritati statul de drept va fi inexistent. Va exista Dictatura unui grup infractional condus de puscariasul draknea care a furat banii de hrana a copiilor orfani din TeleMorman (de prosti ).
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Cine va fi urmașul lui Jean Crezot Campania electorală prezidențială a intrat în linie dreaptă, iar cei 14 candidați încearcă cu disperare, prin intermediul staff-urilor de campanie, să-și atragă cât mai mulți alegători de partea lor
07 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray