2020-08-12 15:31

Kelemen Hunor dă SEMNALUL moțiunii de cenzură: ”E o CONDIȚIE!”

 |  20:43
Kelemen Hunor dă SEMNALUL moțiunii de cenzură: ”E o CONDIȚIE!”

Kelemen Hunor dă un semnal de ultimă oră opoziției. Președintele UDMR a anunțat că Uniunea va avea un text la moțiunea de cenzură care va fi depusă de opoziție, aceasta fiind o condiție pentru ca UDMR să aibă o contribuție la o eventuală cădere a Guvernului, potrivit Mediafax.

"În momentul în care vor veni cu o moțiune de cenzură, putem discuta textul, vom avea și noi un text la moțiunea lor de cenzură, dacă ne vor căuta, dacă vor să discutăm. De fiecare dată vrem să discutăm tabloul general, pentru că e vorba de țară, de acțiuni pe termen mediu și lung. E nevoie să știm ce majoritate va susține un premier", a declarat liderul UDMR.

El a spus că a discutat cu liderii USR și PNL, cărora le-a transmis că orice discuție este posibilă, dar să fie serioasă.

"Nu au fost discuții aprofundate, dar am spus că atunci când ei au un text de moțiune de cenzură și ne vor căuta, noi suntem deschiși și vom propune și noi un text la acel text. E normal să facem acest lucru, vom vedea subiectele, depinde și de abordarea, de ce natură va fi. E o condiție să avem și noi o contribuție dacă cineva solicită voturile noastre”, a spus Kelemen.

Întrebat dacă în textul UDMR vor fi și referiri la soluționarea situației Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, liderul Uniunii a răspuns "absolut da, categoric”.

Kelemen Hunor a precizat că lideri ai opoziției spuneau în timpul campaniei electorale că nu vor colabora cu UDMR în nicio situație, dar în urmă cu două zile aceștia au fost primii care l-au căutat pentru a obține voturile Uniunii la moțiunea de cenzură.

"Le-am spus, acum decideți-vă cum e, acum două săptămâni ați zis că nu. Asta e colaborare când cereți voturile noastre sau nu e colaborare? E o decizie importantă”, a mai spus Kelemen Hunor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

METRESELE LUI DRAGNEA
31 Mai 2019

MOGHIOROSI SINT CURVE DIN NASTERE . IA MIRLIT PE OAMENI PSD LUI DRAGNEA LUIND VOTURI PE BLAT . ACUM II FREACA CUM VREA EI
EVA
31 Mai 2019

POPULATIA ARE MAI MULTE CONDITIII____1 ---AFARA DIN GUVERN---2----NU MAI MINTITI-----3----RESPECTATI+VA CETATENII MAGHIARI-- pe care nu-i tratati cum se cuvine-
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz