2020-02-21 15:21

Kelemen Hunor, DECIZIE de ultima oră privind menținerea colaborării cu alianţa PSD-ALDE

 |  15:13
Kelemen Hunor, DECIZIE de ultima oră privind menținerea colaborării cu alianţa PSD-ALDE

Grupurile parlamentare ale UDMR au decis, marţi, să menţină protocolul de colaborare parlamentară cu alianţa PSD-ALDE, a anunţat preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

"Prin vot am luat decizia de a menţine acest protocol de colaborare parlamentară în condiţiile binecunoscute şi în această situaţie vom vedea cum şi în ce mod vom purta dialog începând de săptămâna viitoare pe fiecare proiect", a precizat Kelemen Hunor la finalul şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale UDMR, potrivit AGERPRES.El a motivat această decizie prin situaţia actuală din Parlament, prin atitudinea liderilor opoziţiei, menţionând că ar fi extrem de nefavorabilă izolarea UDMR în Parlament şi că cei care au fost dispuşi la dialog au fost reprezentanţii coaliţiei de guvernare. "Cu toate nemulţumirile, cu situaţia actuală în Parlamentul României şi văzând şi atitudinea liderilor din opoziţie în aceste zile, în această perioadă, noi am spus că o izolare a UDMR în Parlamentul României în 2018 ar fi extrem, extrem de nefavorabilă pentru toată lumea, inclusiv pentru noi, dar pentru toată societatea românească. Cei care au oferit un dialog, care au solicitat o colaborare au fost cei din coaliţie în sesiunea de primăvară", a subliniat Kelemen Hunor. UDMR nu-şi poate trece iniţiativele legislative, a susţinut el, având 30 de parlamentari, iar pe de altă parte "de foarte multe ori coaliţia are nevoie de sprijinul Uniunii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-30Parerea ta...

BăI CUTRă!
30 Ian 2018

TU ȘI CU UDMR-ȘTII TĂI, NU AVEAȚI CE CĂUTA ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI! Tu și cu gealații tăi, v-ați aruncat curul și batista, ba în stânga, ba la dreapta, fără de voi...vezi Doamne, nu s-a putut guverna! Apoi curvele din Parlament au tras de voi ca niște curve profesioniste NE-AFILIATE nici măcar într-un partid, alături de alte ”minorități”, cum nu se află în niciun parlament din lume! ADEVĂRUL e că românii au fost vânduți printr-un PACT, în care PSD-ul, apoi toate curvele din toate partidele, v-au sprijinit și v-ați îndeplinit TOATE DORINȚELE! Până și în Comisia SRI l-ați avut pe sălbaticul ăla care a crăpat mai ieri...FAPTUL că nu s-a făcut nicio autostradă iar ACUM, după 28 de ani vreți autonomie, mi-arată și MOTIVUL pentru care nu s-a vrut = O să fiți sprijiniți internațional ca România să piardă Ardealul! Așa că, NU era nevoie de autostrăzi, NU?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine