2020-02-17 12:15

Kelemen HUNOR, despre noul program de guvernare al PSD-ALDE: „Parcă ar fi scris între două beri!”

 |  10:17
Kelemen HUNOR, despre noul program de guvernare al PSD-ALDE: „Parcă ar fi scris între două beri!”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă seara, în cadrul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar (MIERT), că din discuţiile avute cu preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reieşit că noul program de guvernare "arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri", informează Agerpres.

"A citit careva planul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare şi ar fi foarte bine dacă v-aţi exprima şi voi părerea. Eu aş fi foarte bucuros ca mâine dimineaţă să citiţi acest program de guvernare şi să ne spuneţi ideile voastre până luni dimineaţa. Avem şi noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm. Toate aceste acorduri sunt pe plan îndelungat", a declarat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-28Parerea ta...

ANONIM
28 Ian 2018

La asa hal de președinte...asemenea program....oare vroia sa fie facut între două pălincă la priveghiul lui verestoy ???...se vedea originea de sălbatic...hun....
ANONIM
28 Ian 2018

ROMANIA, DE 28 DE ANI NU ESTE GUVERNATA CI DISTRUSA SI FURATA CU SPRIJINUL SUSTINUT AL CLASEI POLITICE MAFIOTIZATA.
ELECTORATULUI MAGHIAR.
28 Ian 2018

Electoratul maghiar ar trebui sa sanctioneze drastic la vot atitudinea dispretuitoare a celor care ii reprezinta in parlament. Acesti indivizi sunt tot o mafie care lucreaza pentru interesele lor si ale Budapestei , ignorand pe maghiarii din Romania.
BEREACIUC
29 Ian 2018

ce mai moaka de palinkar are si acest individ fara ... humor ... A facut un "spirit de gluma" si ciuboata asta nespalata de jegul pustei de magar !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine