2020-01-20 19:18

Kelemen Hunor: Dragnea și-a pierdut ”feng shui-ul”

 |  23:07
Kelemen Hunor: Dragnea și-a pierdut ”feng shui-ul”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni seara, la Târgu Mureş, în timpul manifestării de lansare a candidaţilor formaţiunii la alegerile parlamentare, că, dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, şi-a pierdut 'feng shui-ul' după declaraţia sa referitoare la Unirea din 1918, "poate vor mai apărea nişte lucruri care îl vor dezechilibra puţin".

”Liviu Dragnea şi-a pierdut feng-shui-ul, poate vor mai apărea nişte lucruri care-l vor dezechilibra puţin pe Liviu Dragnea şi vom afla că şi el este un om sensibil. O să încercăm să spunem lucruri cu care putem să refacem echilibrul oamenilor care cred că maghiarimea din Transilvania trebuie să stea în poziţia ghiocelului. Dar nu o să fim noi în poziţia ghiocelului pentru că nu este un lucru bun, este o poziţie catastrofală, dezavantajoasă. S-au făcut o mulţime de acuzaţii, primarul Antal Arpad de exemplu, sau la Miercurea Ciuc. Data trecută s-a întâmplat cu Horvath Anna ceea ce s-a întâmplat, acum suntem la Târgu Mureş, în judeţul Mureş, şi lor putem să le transmitem mesajul că nu o stăm în poziţia ghiocelului', a susţinut Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.

Acesta a subliniat că Uniunea nu va fi interesată de 'problemele estetice în politică', nu va da înapoi, ci va merge înainte, indiferent câţi 'vor fi scoşi din peisaj'.

'Dacă cineva va fi scos din peisaj, vor fi 100 care vor păşi în locul acelei persoane şi care continuă munca pe care am început-o', a susţinut Kelemen Hunor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray