2020-07-16 21:01

Kelemen Hunor e convins: ”Liberalii abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare”

 |  23:48
Kelemen Hunor e convins: ”Liberalii abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, într-un interviu la Mediafax, că liberalii vor guverna, pentru că „n-au încotro”, deși „abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare”. El a mai apreciat că nici PSD nu își dorește să guverneze.

„Nu s-au gândit să guverneze până în decembrie 2020. (...) Vor guverna, că n-au încotro. Nu ne-am gândit, nici măcar n-am discutat cu colegii din Parlament (despre o moțiune de cenzură - n.r.). Nu ne-au căutat. În acest moment nu am impresia că PSD își dorește să guverneze”, a declarat Kelemen Hunor.

El a mai spus că PSD, ALDE și ProRomânia pot forma o majoritate, dar nu își doresc să preia guvernarea.

”De moțiune de cenzură vorbesc mai mult cei de la PNL. Ei abia așteaptă să fie dați jos de la guvernare și abia așteaptă să nu mai meargă până la alegeri. În acest moment, PSD, ALDE, ProRomânia au majoritate. Matematic, ei pot guverna dacă vor. Pot forma majoritate. Dar nu cred că doresc acest lucru. Nici măcar USR-ul nu a vrut să intre la guvernare, fiindcă știau că vor pierde dacă vor guverna în această perioadă. Eventual, dacă lucrurile se complică, vom putea vota o moțiune în septembrie și rămâne un guvern cu puteri limitate”, a adăugat liderul UDMR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

HAZNA
26 Mai 2020

Hai sictir mojicule . Ai scapat de furia Mongolilor
ADRIANA TATULEA
26 Mai 2020

Nu cumva vrei tu sa guvernezi? Ce nesimtire sa analizezi ce nu-i de nasul tau. Cine vine acum trebuie sa va arunce de acolo ca v-ati suit mult prea sus!
GUNOI POLITIC
26 Mai 2020

Acești politicieni sunt analfabeți politici indiferent de naționalitatea lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz