2020-08-10 19:48

Kelemen Hunor i-a UMILIT pe Iohannis și Barna la BEC, după ce și-a depus candidatura la prezidențiale

 |  13:29
Kelemen Hunor i-a UMILIT pe Iohannis și Barna la BEC, după ce și-a depus candidatura la prezidențiale

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotinetă electrică şi a spus că susţine proiectele împotriva poluării, declaratiile sale vizandu-i pe Klaus Iohannis și Dan Barna.

„Astăzi e puţin să avem o ţară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericirea oamenilor. E o altă treabă, nu prin politică se asigură fericirea cetăţenilor. Trebuie să avem viziune, proiecte măreţe şi atunci vom ieşi din mediocritate”, a declarat Kelemen Hunor, referindu-se la sloganurile lui Klaus Iohannis şi Dan Barna.

Liderul UDMR a mai spus că un preşedinte are atribuţii constituţionale, dar mesajele trebuie să fie mult peste ce spune Constituţia, pentru că ce spune preşedintele, cum acţionează preşedintele este un model pentru fiecare cetăţean.

„De aceea eu cred că trebuie să vorbim şi despre educaţie, despre infrastructură, locuri de muncă, mediu, fiindcă şi noi vrem o ţară mai bună, un stat de drept, dar drept, şi noi vrem o ţară mai performantă, mai creativă. De aceea în această campanie trebuie să vorbim despre viitor, despre viziunea fiecăruia pentru anii care urmează.”, a precizat Kelemen, citat de stiripesurse.ro.

„Noi am ales sloganul respect, pentru că e nevoie de respect, oamenii aşteaptă respect din partea instituţiilor statului, statul trebuie să-şi respect cetăţenii. Dacă există respect, va exista şi încredere, dacă există încredere se poate constitui o societate performantă.

Am depus aproape 266.000 de semnături. Am venit cu această trotinetă electrică ca să dau un mesaj pentru fiecare cetățean să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu, de viitorul copiilor noștri și să nu încercăm să limităm dreptul nimănui de a folosi bicicletă electrică sau chiar trotinetă. E nevoie de niște reglementări, dar nu să ne limităm pentru a folosi astfel de mijloace de transport.Când începe campania electorală, vom încerca să adresăm către fiecare cetățean mesaje și proiecte pentru viitor. Astăzi, e puțin să avem o țară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericirea oamenilor. Este o altă treabă. Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe și atunci vom ieși din mediocritate.”, a mai declarat Kelemen Hunor.

foto: Adevarul


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21Parerea ta...

ALINA CORTEZ
21 Sep 2019

Puteai veni si tu cu maimuta pe cap Nu este chiar atat de reprezentativ ce ai facut tu Apoi cu paleologu cam ai dreptate Cum e turcul si pistolul Cum esti tu ..un papagal care nu ai facut nimic notabil pentru tara noastra ,asa i si Teodor al tau care e prost de atata onanism saracul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz