2020-07-06 21:36

Kelemen Hunor: NU îl vom susţine pe Tudorel Toader la VOTUL moţiunii de cenzură

 |  22:11
Kelemen Hunor: NU îl vom susţine pe Tudorel Toader la VOTUL moţiunii de cenzură

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, marţi seara, într-o emisiune la TVR 1, că deputaţii UDMR nu îl vor susţine pe Tudorel Toader la votul moţiunii simple a opoziţiei, care va fi dat miercuri.

„Noi, când am susţinut acele modificări la organizarea sistemului judiciar şi la cariera profesională a magistraţilor, prin care cele două cariere - a procurorilor şi judecătorilor - au fost separate, am susţinut un principiu sănătos, am susţinut o idee bună şi am făcut-o cu toată convingerea (...). Ministrul Justiţiei nu a venit în Parlament, nu a avut nicio poziţie, a spus doar că Parlamentul legiferează, ministerul nu se bagă, e treaba voastră în Parlament. Ca să ne trezim acum trei săptămâni că, brusc, Ministerul Justiţiei şi Guvernul legiferează şi întoarce tot ce am făcut noi, brusc domnul Toader legiferează în locul Parlamentului”, a spus Kelemen Hunor

„Nu putem să fim luaţi aşa, de pe o zi pe alta, să părem că am vorbit degeaba, am lucrat degeaba, că am fost, pur şi simplu, idioţii utili ai nu ştiu cui", a mai declarat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a precizat că UDMR îl va sancţiona prin vot pe Tudorel Toader.

„Colegii mei vor avea mâine dimineaţă o şedinţă de grup, dar nu îl vom susţine pe domnul Toader în aceste condiţii. Sigur, în moţiunea simplă sunt multe chestii cu care nu sunt de acord, dar în ceea ce priveşte OUG nu avem niciun argument raţional, nu se poate merge în acest hal în sistemul judiciar cu aceste modificări de la o zi de alta. Nu suntem de acord cu poziţia ministrului şi vom sancţiona prin vot”, a afirmat liderul UDMR, potrivit News.ro.

Moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, a fost dezbătută, marţi, în Camera Deputaţilor, votul fiind programat miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

DIANA
05 Mar 2019

INCREDIBIL. OARE? KELEMEN ESTI NEBUN? KELEMEN ESTI PROST? IARASI FACI JOCUL LUI DRAGNEA? HELLO, TARICEANU UNDE ESTI? NU- TI APERI CATASTROFA ? MIZERABILILOR CE SUNTETI. TRĂDĂTORI DE NEAM, OPORTUNISTILOR. CE MAMA DRACULUI PROGRAM DE GUVERNATE RESPECTATI?
TRADATORI DE TARA
06 Mar 2019

SCIRBA DE MOGHIOROS SPURCAT . NUMAI HOTI SI TRADARI . DACA VA GASEA MONGOLI IN 1250 NU MAI EXISTA NATIA VOASTRA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz