2019-10-17 23:23

Kelemen Hunor se JUSTIFICĂ. De ce a VOTAT UDMR Codurile Penale

 |  19:30
Kelemen Hunor se JUSTIFICĂ. De ce a VOTAT UDMR Codurile Penale

Coaliția PSD-ALDE a reușit să treacă prin Parlament modificarea Codurilor Penale cu ajutorul voturilor deputaților UDMR. Kelemen Hunor susține că UDMR și-a dat votul pentru că trebuia aplicate deciziile CCR și nu s-a modificat nici măcar „o virgulă” la acestea. Mai mult, liderul UDMR spune că a înțeles de la colegii săi să "până la urmă" aceste modificări nu îi aventajează "nici pe domnul Dragnea, nici pe domnul Tăriceanu".

"Curtea Constituţională a anulat o grămadă de prevederi din Codul penal şi Codul de procedură penală. În comisie nu s-a adăugat nimic la deciziile Curţii Constituţionale, nu s-a adăugat nicio virgulă. Noi am spus că deciziile Curţii Constituţionale, într-o ţară democratică, indiferent că ne plac sau nu ne plac aceste decizii, trebuie să fie respectate. Este responsabilitatea Guvernului, pe de o parte, şi responsabilitatea Parlamentului, pe de altă parte, să pună de acord legile cu deciziile Curţii Constituţionale", a declarat, miercuri, liderul UDMR, Kelemen Hunor, citat de Mediafax. El susține că de ani de zile nici Guvernul, nici Parlamentul nu-şi asumă această responsabilitate. "Sigur, nu e foarte plăcut, nu este foarte simplu să faci astfel de amendamente şi noi am spus că în cazul în care nu se schimbă nicio virgulă faţă de deciziile Curţii Constituţionale, atunci noi nu avem o problemă în acest moment cu aceste coduri, cu toate că noi Codul penal nu l-am votat iniţial, fiindcă aveam o problemă cu acel articol despre care am mai spus, care a şi căzut la Curtea Constituţională”, a spus Kelemen Hunor. Liderul UDMR s-a plâns că de 15 ani în România "se tot fac dezbateri despre corupţie şi justiţie", dar nu s-a făcut nimic concret. El a mai susținut că a fost informat de către colegii săi că Liviu Dragnea sau Călin Popescu Tăriceanu nu ar avea niciun avantaj ca urmare a acestor modificări.   "Dar după 15 ani de zile să nu construieşti o autostradă, să nu faci o investiţi în Portul Constanţa, să nu faci lucruri care sunt necesare, dar să dezbaţi în continuare justiţia şi apoi când trebuie să pui deciziile Curţii Constituţionale în legislaţie spui că nu, că nu ştiu ce... Nu avantajează până la urmă nici pe domnul Dragnea, nici pe domnul Tăriceanu această modificare. Cred, aşa am înţeles de la colegii mei, că nu au nicio legătură, după deciziile Curţii Constituţionale în niciun caz. Înseamnă că nu meriţi să fii în Parlamentul României. Asta e, sunt decizii grele, nu sunt decizii uşoare”, a adăugat Kelemen Hunor.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

MARKO ATTILA
24 Apr 2019

DAR MOGHIOROSUL FUGIT DE PUSCARIE CIND IL ADUCE ?
NEGRO
25 Apr 2019

Vorbele domnului Kelemen constituie o precara perdea de fum vizavi de intelegerile ascunse ale liderilor maghiari cu oamenii lui Dragnea. Votul UDMR compact pentru legile infractorilor a fost negociat la greu cu tradatorii Romaniei si cum au constatat si cei pe cere-i reprezinta UDMR nu pentru ei. Oligarhii din toate partidele care au legitimat marlania politica vor putea continua faradelegile la adapostul ignominiilor votate in bloc. Isi vor pastra pentru ani buni averile, le vor imparti regeste mostenitorilor si prostituatelor cu care se insotesc. Dar nu pentru totdeauna. Tovarasul Hunor, desi nu e atat de prost ca multi dintre confrati, se dovedeste a nu fi inteles ca nu este protapit acolo (in Parlamentul Romaniei) pentru totdeauna. Ca destinul politic a dumnealui este marcat de urnele de vot. Si ca cetatenii pe care-i reprezinta sunt si ei oameni care nadajduiesc la o viata mai buna pe pamantul unde s-au nascut. Iar daca dumnealor, alesii, si-au propus doar spolierea lor pe seama unor ideologii invechite, bazate pe iluzii belicoase cum ca in Comunitatea Europeana nu se poate coopera pentru progres si civilizatie se inseala. Iar domnul Kelemen nu cred ca nu stie asta. Ploconirea rusinoasa pana la pamant in fata oligarhiilor fals generoase constituie o tradare de principii si o asa zisa victorie de scurta durata. Sa-i vedem pe tradatori atunci cand vor fi simpli cetateni pe unde scot camasa. Ca iata, cu acest vot s-a cam umplut de...caca! Asa ca domnule Kelemen nu ne convingi cu acest discurs insailat de simplu...caca-maca!
MAFIA MINORITATILOR
25 Apr 2019

Minoritatile nationale conduse de borfașul varujan pampuccian sunt aliatul de nadejde al psd vi voteaza contra-cost toate '' fardelegile '' mafiei psd-alde. Alaturi de kelemen hunor , sluga lui victor orban si udmr isi apara hotii fugiti la Budapesta. In nici un stat din lume NU EXISTA PARTIDE PE CRITERII ETNICE. DACA AR EXISTA IN U.S.A PORTORICANII AR FI MAI MULTI CA REPUBLICANII SI DEMOCRATII. UDMR SI GRUPUL MINORITATILOR TREBUI DESFIINTATE IAR MEMBRII LOR SA SE ALATURE DUPA CONVINGERILE LOR STINGII SAU DREPTEI. AR DISPARE SI URA FATA DE ACESTE GRUPARI ETNICE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray