2020-07-05 04:15

Kelemen Hunor: UDMR nu a făcut nicio înţelegere cu Guvernul Ponta pentru 2015

 |  10:56
Kelemen Hunor: UDMR nu a făcut nicio înţelegere cu Guvernul Ponta pentru 2015

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la B1 TV, că formaţiunea pe care o conduce nu a făcut nicio înţelegere pentru 2015 cu Guvernul Ponta, „nici de susținere parlamentară, nici de altă natură”.

„Eu am avut o promisiune, care era și o promisiune de bun simț anul trecut, când am ieșit noi de la guvernare, pentru că am ieșit luând noi această decizie, nu fiind dați afară. Am spus că la învestitura Guvernului veți avea votul nostru. Și la buget, am spus că vom susține bugetul și pentru 2015 nu am făcut nicio înțelegere, nu facem parte din majoritate, pentru 2015 acum nu există nicio înțelegere, nici de susținere parlamentară, nici de altă natură”, a precizat Kelemen Hunor.

Totuşi, Kelemen Hunor a căzut de acord cu liderii noului PNL asupra unor aspecte ce ţin de schimbarea sistemului electoral.

„Am discutat de sistemul electoral și despre posibilitatea de a schimba sistemul electoral în perioada următoare și am căzut de acord că și ei și noi susținem principiul reprezentării proporționale”, a completat preşedintele UDMR.

„Noi susținem să ne întoarcem pe lista județeană, lista de partid și cu o nuanță importantă - să existe și o listă națională pentru ultimul tur de repartizare a mandatelor din voturile care rămân neutilizate. Echilibrarea să se facă de pe o listă națională”, a precizat Kelemen Hunor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22Parerea ta...

ISTORIC
22 Feb 2015

Plojnita nenorocita 1000 ani a-ti subjugat tarani Romani din Transilvania , nu aveau dreptul sa faca o petitie , plingare , contestatie , proces , inpotriva Maghiarilor , Austriecilor , Cehilor , Polonezilor , Sasilor , Svabilor si alte insecte nenorocite . Erau considerati ca oameni de mina doua , IOBAGI , SERBI , SLUGI ,orce pretext numai sa nu se inregistreze nicaieri . Acum aveti drepturi mai multe ca noi , furati , taiati paduri , conace facute de prigoniti fara drepturi si tredati tara , v-am bagat in guvern , parlament , stat , orce numai oameni nu sinteti .
PT. ”ISTORIC”
22 Feb 2015

Vina principală o poartă secăturile din așa-zisele partide politice romăneși, găști de criminali TRĂDĂTORI DE ȚARĂ ȘI NEAM, derbedei care i-a INVITAT (sic!) să ”pună umărul” la DISTRUGEREA STATULUI ȘI POPORULUI ROMĂN!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz