2020-07-15 15:15

Kelemen Hunor: UDMR votează împotriva Guvernului Ponta

 |  13:02
Kelemen Hunor: UDMR votează împotriva Guvernului Ponta

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, că parlamentarii partidului pe care îl conduce vor vota împotriva Guvernului Ponta. Acesta a ţinut să precizeze că votul UDMR nu trebuie considerat de cenzură.

"Membrii grupurilor parlamentare ale UDMR, de data aceasta, vor vota împotriva Guvernului. În acelaşi timp, votul nostru nu este şi nu trebuie considerat de cenzură, ştiu că trăim vremuri când nuanţele nu îşi găsesc sau îşi găsesc foarte greu locul, lucrurile se văd în alb şi negru, mesajele politice sunt extrem de simplificate, fără nunanţe, fără detalii, dar realitatea niciodată nu este aşa, moţiunea de cenzură ca instrument constituţional şi democratic trebuie să se îndrepte împtriva Guvernului şi nu împotriva unui singur membru, fie şi el primul dintre miniştri", a afirmat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Deputatul a mai spus că moţiunea este de dorit să fie o critică la adresa activităţii sau inactivităţii Guvernului şi nu îndreptată împotriva "unor presupuse fapte" care nu au nicio legătură cu munca Executivului.

"Dacă aş avea timp să fac invetarul tuturor deomeniilor economice şi sociale, greu aş găsi un sector unde lucrurile merg bine. Investiţiile sunt ca şi inexistente, adiministraţia centrală parcă şi-a pierdut busola, Guvernul creează permanent discrepanţe uriaşe şi tensiuni între diferite categorii sociale", a afirmat Kelemen Hunor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz