2020-06-05 22:25

Kim Jong-Il şi fiul său merg la concert, în timp ce peninsula coreeană este în pragul conflictului

 |  17:23
Kim Jong-Il şi fiul său merg la concert, în timp ce peninsula coreeană este în pragul conflictului

Jocde imagine cu regimul de la Phenian. În vreme ce sud- coreenii au ars imaginicu liderul nord-coreean la înmormântarea celor doi soldaţi ucişi în atacul demarţi şi au jurat răzbunare, şeful de la Phenian, Kim Jong-Il, şi fiul său celmic, Kim Jong-Un, presupusul lui succesor, au asistat la un concert. Aceasta întimp ce situaţia este foarte tensionată în peninsula coreeană. Kim Jong-Il şiKim Jong-Un au mers la acest concert susţinut de orchestra de statnord-coreeană în prezenţa a zeci de militari şi demnitari ai partiduluicomunist nord-coreean.

Acestmoment de destindere al "iubitului conducător", cum este desemnatoficial Kim Jong-Il, are loc în timp ce regimul a afirmat ieri că peninsulacoreeană este "în pragul războiului", din cauza manevrelor navale"criminale" pe care le desfăşoară în prezent Coreea de Sud şi StateleUnite în Marea Galbenă.

Acesteexerciţii "ale imperialiştilor americani şi ale marionetelor lorrăzboinice sud-coreene" sunt desfăşurate împotriva Coreei de Nord, aafirmat în ultimele zile Phenianul a cărui retorică a devenit din ce în ce mairăzboinică.

Pe fondul tensiunii sporite, scurgerile de documenteclasificate din interiorul Departamentului de Stat al SUA ar putea pune gaz pefoc. Informaţiile arată că Statele Unite şi Coreea de Sud discută scenariiposibile pentru reunificarea peninsulei şi că americanii îşi fac griji profundeîn legătură cu programul de arme nucleare şi cooperarea nord-coreeană şiiraniană pe această zonă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine