2019-12-06 06:12

Klaus Iohannis a convocat şedinţă CSAT. Combaterea terorismului, pe ordinea de zi

 |  15:00
Klaus Iohannis a convocat şedinţă CSAT. Combaterea terorismului, pe ordinea de zi

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi, la ora 11.00, o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pe agendă aflându-se şi un raport privind combaterea terorismului, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Sursa citată a precizat că pe ordinea de zi a şedinţei CSAT sunt incluse subiecte referitoare la: Ghidul Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării pentru perioada 2015 - 2019; Planul naţional de priorităţi informative pentru anul 2016; Planul de întrebuinţare a forţelor armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2016; Măsurile adoptate de către România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni internaţionale; Strategia de informaţii 2015 - 2019 a Serviciului Român de Informaţii.

De asemenea, se va discuta şi raportul privind Sistemul Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului; propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2016 şi programul de activitate a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2016.

În cadrul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-09Parerea ta...

CEISTUL
09 Dec 2015

Pt. CSAT privind Comunitatea Nationala de Informatii. Legea 1402015 pentru modificarea Legii nr. 562012 privind organizarea si functionarea Academiei de Stiinte Militare ESTE NECONSTITUTIONALA. Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale -ASSN este NULA pentru ca se suprapune COMUNITATII NATIONALE DE INFORMATII. Comunitatea Nationala de Informatii functioneaza sub coordonarea Consiliului National de Aparare a Tarii si reprezinta reteaua functionala a autoritatilor publice din sistemul securitatii nationale bazata pe unitatea de scop, obiective si strategie, asigurata prin informatiile furnizate de urmatoarele structuri, denumite si componente ale Comunitatii Nationale de Informatii Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Directia Generala de Informatii a Apararii si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna din Ministerul Administratiei si Internelor. Potrivit legii NECONSTITUTIONALE de funcționare și organizare a ASSN, aceasta este definită drept for național, de consacrare științifică, ce reunește personalități știintifice reprezentative din domeniul de apărare, ordine publică și siguranță națională, aflată în coordonarea științifică a Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații. Adică toți doctorii FARA VALAOARE STIINTIFICA A doctorului plagiator Gabriel Oprea-zis conserva, acestea sunt personalitățile reprezentative? ASSN este instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, și reprezintă în justiție interesele proprii. ASSN poate fi reprezentată în justiție și de organele de specialitate ale Ministerului Apărarii Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații, după caz, mai spune legea. Academia are în componența sa membri titulari, membri corespondenți, membri de onoare și membri asociați.Numărul maxim al membrilor titulari și al membrilor corespondenți este
CEISTUL
09 Dec 2015

Numărul maxim al membrilor titulari și al membrilor corespondenți ai ASSN este de 100, din care 50 membri titulari.Membrii titulari beneficiaza de o INDEMNIZATIE LUNARA VIAGERA egală cu salariul mediu pe economie. Membrii corespondenți beneficiază de o INDEMNIZATIE LUNARA VIAGERA egală cu 50 din valoarea salariului mediu pe economie. CE ALTA NEMERNICIE MAI MARE DECAT ACEASTA TICALOSIE A puscariabilului IZMENAR mai poate exista in CONDUCEREA UNUI STAT ca din lumea a treia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray