2019-10-15 00:36

Klaus Iohannis a trimis mesajul trist pe Twitter: Condoleanţe sincere familiei sale

 |  17:26
Klaus Iohannis a trimis mesajul trist pe Twitter: Condoleanţe sincere familiei sale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Twitter, după anunțul morții lui Kofii Annan, precizând că a fost un lider cu viziunea și o sursă de inspirație.

"Astăzi l-am pierdut pe Kofi Annan, fost secretar general al ONU şi laureat al Premiului Nobel. A fost un lider vizionar, o sursă de inspiraţie pentru noi toţi să continuăm să colaborăm pentru o lume mai paşnică. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate. Condoleanţe sincere familiei sale", a scris Klaus Iohannis.

Kofi Annan, primul african care a ocupat funcția de secretar general al ONU, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat sâmbătă, la vârsta de 80 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-18Parerea ta...

ANONIM
18 Aug 2018

DE KOFI ANNAN TE INGRIJOREZI ANIMALULE IAR PE ROMANI VREI SA-I OMORI NAZISTULE
ANONIM
21 Aug 2018

Pai , de ce crezi ca se strofoaca atat Iohanus si neo -nazi ?Crezi de dragul tarii ,ei as,de dragul corporatiilor care nu vor sa plateasca impozite Romaniei ,de dragul bancilor care la fel declarau profit zero desi profitul este urias , de dragul USA(uniunea sovietica ailalta) ca redeventele pentru gazele extrase sa fie mici ,mici daca se poate deloc Ce a spus KLEM ul ?A amenintat ca daca legile offshore vor ramane asa cum a aprobat parlamentul o sa ne atace Putin ca pe ucraineni si o sa ne ia teritorii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray