2020-07-09 14:12

Klaus Iohannis AMENINȚĂ: ”Alegeri anticipate dacă PSD depune moțiune de cenzură”

 |  16:37
Klaus Iohannis AMENINȚĂ: ”Alegeri anticipate dacă PSD depune moțiune de cenzură”

Președintele Klaus Iohannis consideră că alegerile anticipate vor fi o soluție bună pentru țară dacă PSD va da jos Guvernul Orban prin moțiune de cenzură.

"Da, eu îmi doresc să ajungem în procedură de alegeri anticipate", a reafirmat Klaus Iohannis.

Referitor la adoptarea prin asumarea răspunderii a legii votului în două tururi a primarilor, Iohannis a comentat scenariul dărâmării Guvernului PNL în Parlament:

"Este dreptul constituțional al PSD să depună moțiune de cenzură. Să fim conștienți că acest guvern minoritar dorește să se adopte o legislație oportună, așteptată de români. Se va evalua bine riscul angajării de răspundere. Dar faptul că PSD amenință cu moțiune de cenzură nu sperie pe nimeni. Cu siguranță, asta este bine să înțeleagă toată lumea. Că se vor realiza sau nu se va vedea la momentul respectiv", a spus Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
10 Dec 2019

Dupa anticipate numarul psd-istilor din legislativ va scadea dramatic-va fi ceva similar cu europarlamentarele.realitatea optiunilor de vot nu mai are niciun fel de legatura cu procentele uriase pe care le are acum psd-ul in legislativ.Probabil vom avea anticipate in scurt timp
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz