2020-01-24 13:43

Klaus Iohannis: Antonescu ar putea fi candidat prezidențial, dar nu mai vrea

 |  01:29
Klaus Iohannis: Antonescu ar putea fi candidat prezidențial, dar nu mai vrea

Liderul interimar al PNL, Klaus Johannis, pune la îndoială dorința lui Crin Antonescu de a mai candida în alegerile prezidențiale din 2014. Potrivit politicianului liberal, fostul președinte al Senatului nu ar mai fi interesat de o asemenea candidatură.

Klaus Iohannis, președintele interimar al Partidului Național Liberal (PNL), a declarat vineri că există varianta unei candidaturi prezidențiale a fostului președinte al partidului, Crin Antonescu. „ Teoretic este posibil ca din această consultare la bază să rezulte că foarte mulţi doresc să fie candidat Crin Antonescu şi atunci e clar că această variantă va fi luată în considerare”, a spus primarul orașului Sibiu.

Iohannis a adăugat că a înțeles, din discuțiile avute cu Antonescu, că politicianul liberal nu ar mai fi interesat de participarea la alegerile prezidențiale. „Din discuţiile personale nu-şi doreşte, dar aici sigur că trebuie să vedem ce-şi doreşte partidul”, a mai președintele interimar al PNL.

Liderul liberal a negat că în PNL ar exista un complot împotriva lui Crin Antonescu, relatează Mediafax. „ Nu cred că l-a părăsit cineva, cum nici nu cred că l-a trădat cineva, este o poveste total eronată că l-ar fi trădat cineva, că ar fi existat un complot. Nu a existat absolut niciun fel de complot”, a explicat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine