2019-10-23 13:14

Klaus Iohannis, ANUNȚ DE ULTIMA ORĂ despre REVOCAREA procurorului general Augustin Lazăr

 |  12:34
Klaus Iohannis, ANUNȚ DE ULTIMA ORĂ despre REVOCAREA procurorului general Augustin Lazăr

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că nu va da curs cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr de a cărui activitate este mulţumit.

”Domnul ministru, probabil neavând altă treabă de făcut, mi-a trimis aceleași documente. În această etapă pot să vă spun că nu voi revoca pe procurorul general Augustin Lazăr. (...) Sunt mulțumit de Augustin Lazăr, consider că face o treabă foarte bună. Evaluarea sau așa zisa evaluare nu corespunde rigorilor legii”, a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2019

Dar si tu ,palmierule ,ar trebui sa fii revocat pentru ca nu esti capabil de nimic ,doar de incurcat itele Scarba extrema !
ANONIM
04 Ian 2019

Consideră că, CRACANEL face treaba buna , întrucât incerca sa o salveze pe georgeta răvășitoarea.....DAR LAȚUL SE STRANGE TOT MAI MULT ......MAMALIGA VA EXPLODA
H 2 DIN 2012 A CCR.
04 Ian 2019

Inca o data presedintele ales al romanilor cu 6,5 milioane de voturi ne arata ca RESPECTA CONSTITUTIA SI HOTARÂREA 2 A CCR DIN 2012 PRIN CARE TOATE REZOLUTIILE P.E. SI RAPOARTELE MCV DEVIN OBLIGATORII DE PUS IN PRACTICA. ULTIMA REZOLUTIE SI RAPORT MCV STIPULEAZA OPRIREA IMEDIATA A DEMITERII PROCURORILOR DE RANG INALT. FELICITARI D-LE. PRESEDINTE SI NU CEDATI IN FATA MAFIEI CIUMEI ROSII.
TRAI-ANUS
05 Ian 2019

Pai, cum sa nu-l "tina" pe taica-lazar daca individul respectiv doseste dosarele caselor obtinuta prin "fals si uz de fals" de care cuplul, de trista amintire, de la trei-coceni !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray