2020-08-04 20:57

Klaus Iohannis are o întrevedere cu vicepreședintele SUA, Joe Biden

 |  07:02
Klaus Iohannis are o întrevedere cu vicepreședintele SUA, Joe Biden

Președintele Klaus Iohannis are o întrevedere, luni, la Washington, cu vicepreședintele SUA, Joe Biden. Șeful statului efectuează până miercuri o vizită oficială în SUA, cu ocazia summitului ONU.

Surse diplomatice, citate de HotNews, au precizat că primirea presedintelui Klaus Iohannis este programată dupa pranz (ora locala), iar întalnirea ar putea dura putin peste o jumatate de ora.

Cei doi oficiali nu vor semna documente, discutiile urmand sa atinga “toata gama de subiecte” care intereseaza Romania si SUA, precum economie, investitii, consolidarea statului de drept, lupta anti-coruptie, parteneriatul strategic.

Tot în cursul zilei de luni, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor participa la recepția tradițională oferită de președintele Barack Obama.

Receptia este oferită cu ocazia summit-ului Adunarii Generale ONU, motiv pentru care sunt invitati sa participe toti sefii de stat si de guvern prezenti la eveniment.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28Parerea ta...

JOE BIDEN
28 Sep 2015

DUPĂ CARE, CONFORM PROTOCOLULUI, SE VA ÎNTÎLNI CU ”PEDICURISTUL”, LUSTRAGIUL ȘI GUNOIERII ȘOFERULUI LUI OBAMA. (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz