2020-07-07 16:30

Klaus Iohannis, ACUZAȚII de ultimă oră: ”Se încearcă ACAPARAREA statului”

 |  18:40
Klaus Iohannis, ACUZAȚII de ultimă oră: ”Se încearcă ACAPARAREA statului”

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra politicienilor de la guvernare pe care i-a acuzat că vor să se salveze de justiție, dau vina pe magistrați și blamează multinaționalele.

”Instrumentele politicului sunt aceleasi. In numele unui ideal suprem, schimband legi si capturand institutii una cate una, s a consolidat regimul nazist. Perceptia ca politicienii care reprezinta oamenii au dreptul sa calce in picioare adevaruri, sa identifice dusmani, sa dea vina pe cetateni pt esecuri reprezinta o filozofie toxica, azi in tentativa lor nesabuita de a se salva de justitie, unii politicieni invinuiesc magistrati, blameaza multinationalele viclene cum zic ei, si diabolizeaza UE descrisa drept abuziva si trufasa .

Dupa ce-i aratati acum cu degetul ar urma altii si altii. Tot asa pana cand insistinctia si cautarea vinovatilor s-ar transforma in pretextul perfect pentru acapararea statului. Imi aduc aminte o fraza - supravietuieste numai cel constient de ce se intampla, nu foloseste la nimic sa inchizi ochii.

Trecutul e un avertisment mereu actual, efortul de  a-l intelege nu e indeajuns. E datoria noastra sa prevenim si sa anihilam orice actiune menita sa destabilizeze pacea. E datoria institutiilor si a functionarilor statului sa-si protejeze cetatenii prin toate mijloacele,sa salvgardeze democratia si respectarea valorilor” a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Ian 2019

ia spune TEL DRUM ce fel de multinationala e ?dinaia cinstita? sau alea ale lui MAZARE...sau COCOS-UDREA..sau VARANUL
ANONIM
28 Ian 2019

BAROSANE ; DAI PESTE RIT LUI GHERTOIU DE SERBANESCU SI NICOLICEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz