2020-08-15 23:14

Klaus Iohannis atacă PSD, în ziua Congresului: A lucrat împotriva românilor, pentru a-și asigura beneficii politice

 |  13:37
Klaus Iohannis atacă PSD, în ziua Congresului: A lucrat împotriva românilor, pentru a-și asigura beneficii politice

Președintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la Sibiu, unde a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România, că majoritatea guvernamentală și parlamentară din România a încălcat principiul de bază al democrației.

„Am avut o majoritate guvernamentală și parlamentară care a avut obiectivul principal subjugarea justiției în interesul unor persoane. Am avut o majoritate care a încălcat principiul de bază al unei democrații, principiul care înseamnă că guvernanții trebuie să lucreze împreună și pentru cei guvernați. Am avut o majoritate care a lucrat împotriva românilor, împotriva celor guvernați, pentru a-și asigura beneficii politice”, a declarat șeful statului la Forumul Democrat al Germanilor.

El a spus că, în 26 mai, partidul de guvernământ a pierdut alegerile, care au fost castigate de PNL, iar rezultatul recensământului a fost atât de clar încât „în ziua de azi niciun politician din România nu mai îndrăznește să vină în public cu o opinie contrară”.

„Am avut pe 26 mai alegeri europarlamentare. Cu acea ocazie, am decis să convoc un referendum pentru a da ocazia românilor să-și exprime opinia față de aceste demersuri împotriva justiției și pentru a-și exprima părerea despre guvernare. Rezultatul a fost extrem de clar. Alegerile au fost pierdute de partidul de guvernământ și au fost câștigate de PNL, iar referendumul a primit un vot atâta de clar încât în ziua de azi niciun politician din România nu mai îndrăznește să vină în public cu o opinie contrară. Peste 6,5 milioane de români au votat la ambele întrebări și astfel, peste noapte, s-a schimbat percepția politică din România, dar s-a schimbat numai percepția, încă nu componența politică din România”, a mai spus Klaus Iohannis, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Iun 2019

bun si de ce nu s-a schimbat nimic dupa ce PSD a pierdut alegerile?cum naiba scapa Romania de indivizii astia care nu se mai satura de escrocherii si jafuri
CUCUVEAUA ROZ BONTON
30 Iun 2019

Acum esti nazist cu medalie Mai trebue o medalie pentru prostie ,una pentru rautate ,una pentru infatuare si plagiat ,una pentru tradare de tara si una de curdefer homo
CUCUVEAUA CU PALTONOI
03 Iul 2019

Stam ca prostii si i acceptam toate mizeriile acestui sas dement !Locul personajului este acolo langa Dragnea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz